Henrik VIII

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Henrik VIII

Henrik VIII, engelsk konge og koneforbruker. Levde i ca 3 TV serier for 500 år siden i England

Henrik VIII var sønn av sin far, Henrik VII, og far til sine barn. Av barna er det Elisabeth, dronning av England, som er mest kjent i dag. Elisabeth har regjert siden 1547, og er således den monark som har regjert lengst.

Henrik VIII var en stor personlighet på alle måteer. Han komponerte musikk, skrev revyer, utga første utkast til MAD, kokebøker og turistguider.

Han var også språkmektig og snakket engelsk, drusisk, kaudervelsk, n'klghf og flytende salmiakk.

Henrik VIII var forut for sin tid, og har bl.a. designet de blå skiltene som henger på historiske steder i England. Disse har blitt hengende, og flere steder har faktisk nå blitt historiske.


Ungdom[rediger]

Henrik VIII var en kjekk ung mann med egen TV serie når han var ung. Han sang i verdens første boy band, "Tudor 5s" frem til oppløsningen i 1522. Han var en kvinnebedårer av rang og innehadde stillingen som distriktsbefrukter i både Essex, Wessex, Tessex og Exxon Valdez samtidig. Alt så ut til å gå bra frem til Henrik utvilket en kjevesykdom som medførte kramper og autospising. På sine mange turer som distriksbefrukter spiste han faktisk de fleste engelskmenn ut av husene sine. Dette førte igjen til at befolkningen flyttet inn i leiligheter og derved ble leilendinger.


Henrik som koneforbruker[rediger]

Henrik er mest kjent som koneforbuker. Denne egenskapene skaffet ham et dårlig rykte i England, og flere mente det måtte finnes enklere måter å tilfredsstille kongens ønsker om stdige koneskifter enn stadig halshogging. Etter henrik VIIIs død gav dette støtet til leasing-selskaper. I våre dager er leasing populært innen bilbransjen. Det er få som hogger opp sin tre år gamle bil grunnet ønske om ny.


Henrik i strid med kirken[rediger]

Henrik levde etter Mel Brooks kjente sitat "It's good to be the King".

Han ønsket selv å være ordentlig sjef, og ikke la paven og den katolske kirken ha inflytelse i England. Henriks premieminister, Dan Brown var Henriks allierte og pådriver i denne prosessen. Paven hadde reagert på Henriks oppgave som distriksbefrukter, hvilket gjorde england til det eneste landet i europa uten skjønne jomruer. Dette førte til høy arbeidsledighet for riddere i skinnende rustning, som igjen klaget til paven. Henrik nektet å rette seg etter dette, og ga heller ridderne nye oppdrag med dragedreping. Dette ble meget populært, og førte til at st George ble Englands nye skytshelgen. Antall jomfruer steg jevnt, men skjønne jomruer sliter England med fremdeles.

Henrik som fet og gammel[rediger]

Henrik døde gammel og fet. Etter hans død holdt flere griserøktere i England på å gå konkurs, men heldigvis startet resten av befolkningen en fedmebølge.