Heimbrent

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

I trøndelag, ca. rett etter Olav den Heilages død, titta Gud ned på Norge og fant ut at det slettes ikke bare var lekre babes her, han så hvordan de stygge damene stadig vokste fram.

I og med at de deilige damene stakk av med karene, så slet de stygge med dårlig selvtillit og kroppskomplekser. Gud kontaktet raskt en trønder som bodde like utenfor city syd, og ba han finne på noe kreativt for at de stygge jentene skulle ha en sjanse. Det var da heimbrenten kom i produksjon. I begynnelsen var det et middel av malurter og andre ingredienser(vann, sukker, gjær og rognebær). Men det utviklet seg raskt til en gjæringsmikstur, der hvor 96 % ble den sterkeste.

Da mennene helte i seg denne miskturen, ble de fleste stygge damer pene og kunnes høvles over!


Nasjonaldrikk / Trøndelags vatn[rediger]

I dag er heimbrent Norges nasjonaldrikk og selve symbolet på nasjonen. Hadde ikke heimbrent eksistert hadde Norge vært et forblåst høl oppi nord et sted full med vakre innbyggere. Heimbrenten var grunnen til Norges økonomiske vekst. Grunnen var ganske enkelt at flere av våre naboland slet med det samme problemet. Men siden prisen på hjemmebrent etterhvert ble for høy for finnene lagde de snart sin egen drikk, Vodka.

Hovedstad[rediger]

Heimbrentens hovedstad ligger i Trøndelag, men finnes også i andre deler av landet, for eksempel er det utbredt i både Sør- og Nord-Trøndelag!