Hattrick

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Må ha det, bare må ha det»

- Tine om Hattrick

Hattrick .gif

Hattrick er et internettspill som handler om å være manager for et fotballlag. Du bestemmer selv hva laget ditt skal hete, derfor kan du kalle laget ditt for ting som "Pepsi Fc!", "Jegvinnerallekampenelololol I.F.F.C" eller " Jegerskikkeligkul D.I.N.D.U.S.T" Disse navnene forklarer mye om hva slags mennesker som spiller spillet.


Opprinnelsen[rediger]

Hattrick startet opp i 1998 når PC-merket Dell slet med økonomien. Den smarte Peter Griffin fant ut at man kunne lage et internettspill hvor det var ti tusenvis av reklamer av diverse Dell-produkter. Peter mente de burde lage spillet Blast the baby, men det ble nedstemt av de to andre arbeiderne i Dell.

Etter en lang betenkningstid på 5 minutter, kom Peter på den geniale ideen at spillet burde være et spill man må innom minst en gang i uken. Derfor startet de altså opp et managerspill. Først ville Peter ha et managerspill for hamburgerspising, men dette ble også nedstemt. Til slutt startet de opp et managerspill for verdens mest kjente sport: Fotball


Hattrick supporter[rediger]

Har du en Dell-PC uten å være hattrick supporter, vil PCen din se slik ut

En Hattrick supporter er en person som har blitt lurt til å kjøpe noe man ikke behøver i det hele tatt. Det vil si at du betaler for å f.eks kunne se på de mannlige spillernes ansikt. For noen er dette nyttig, men forhåpentligvis er det ikke mange som trenger det.

Grunner til å ha hattrick supporter:

  • Du kan sette om en sånn kul logo og greier
  • Du kan se på spillerne på spillet og vurdere ferdighetene deres etter det
  • Du får lov til å legge ut VISA eller Master Card koden din.
  • Du gjør Dell rikere.
  • Du får lov til å skrive kule pressemeldinger som du kan lese for deg selv
  • Du kan bygge din egen bane

Rivalene[rediger]

Rivalene til hattrick, Trophymanager og Managerzone, har gjort det vanskelig for Dell. Ikke nok med at de reklamer for andre produkter, er også det du betaler for på hattrick, er gratis hos de andre. Derfor gikk mange hattrickbrukere om til å bruke en av disse managerspillene.

Peter Griffin og hans medarbeidere i Dell

Hattrick fortsatter å miste brukere, noe som førte til at Dellarbeiderne måtte gjøre noe drastisk. Derfor kødda de til de andre managersidene med hatemail. I et brev signert av Peter Griffin stod det:

Vi i Dell-staben er nå kjempelei oss fordi kundene våre går til deres drittside, den dere kaller managerzone. Vi vil bare si at nå er vi virkelig sure på dere!!! For å vise at vi ikke tuller, skal vi sende selveste Osama Bin Laden og resten av mafiagjengen hans med et fly. Jeg sier ikke mer... Vent litt, det blir vel jeg skriver ikke mer... men jeg skriver nå... Det her var vanskelig... bare legg ned siden deres, okei?!

Managerzone svarte aldri på denne mailen. Likevel lever alle sammen fortsatt, muligens fordi Peter Griffin ikke har noen kjennskap til Osama.


Ungdomslag[rediger]

For å gjøre spillet litt mer spennende, startet hattrick med ungdomslag. Det betydde at du kunne tvinge små 15- åringer til å signere kontarkt med deg. Disse blir selvfølgelig ikke behandlet noe annerledes enn andre spillere, så hvis f.eks spilleren ikke er kjempegod sparker du han bare ut av landet og dreper foreldrene og all annen slekt guttungen skulle ha.

Ikke mange sekundene senere ble ungdomsligaer opprettet. Dette ga kamptrening for barna, og manageren kunne vurdere om de skulle la spillerene bli eller om de skulle bli bannlyst.