Harald Hårfagre

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Lette du etter Harald Hårfarge, stylisten? Ikke det, nei?

Harald Hårfagre var sønn av Halvtann Svarte og Helsprø Gønne. Han ble født i år 830s. Han er kjent for å ha samlet Norge til et land. Før Harald hadde Norge vært mange land, blant annet Russland, England, Hageland, Teppeland og Legoland. Men Harald samlet sammen disse som ble til Norge.

Harald før besøket hos frisøren Håkon Hårføner.
Håkon Hårføner har gjort underverker med Harald.

Starten.[rediger]

Harald hadde på den tiden voldsomt lyst på ei dame som het Mikke Mus, og hun ville ikke ha en mann som var konge over halve Europa. Derfor lovte hun Harald at hun skulle bli hans hvis han samlet sammen landet slik at det ble ett land hun kunne være dronning i. Harald lovte å gjøre som hun sa, og nektet å klippe håret før jobben var gjort.

Harald dro derfor ut på landsjakt.

Midten.[rediger]

Han plukket opp det ene landet etter det andre og dumpet dem fra Nordpolen og nedover i ei stripe. Håret hans vokste og vokste. Etter noen år på denne måten hadde han hår til nedpå leggen og et langstrakt land som han kalte Norge. Da han endelig var ferdig med landsjakta kunne han igjen oppsøke Gyda. Hun hadde i mellomtiden hatt seg med både den ene og andre, og hun hadde fått to barn med Haralds bror, Olav den Heldige. Men Harald lot seg ikke stoppe av det. Han gikk til frisøren og fikk kuttet både håret og skjegget, og da ble han så vakker at han fikk tilnavnet Harald Hårfagre.


Slutten.[rediger]

Men det varte ikke lenge fordi, da en dame igjen så ballene hans gjennom et vindu da han skulle kle på seg fikk han tilnavnet Harald Hårballe. Det var en hakkespett som trodde at penisen hans var et tre, og den begynte å hakke og dra ballene hans ut av vinduet. Noe som var litt av opprinnelsen til sangen "My Balls" av "Your Favorite Martian". Gyda Storkravsdottir ble da Haralds hustru og de fikk to barn før Harald døde i Slaget ved Kjøkkenbenken i år 860 e.kr. Der han fem år senere våknet til live igjen og prøvde å gjøre kål på verden. Han misslyktes her like godt som i Slaget ved Kjøkkenbenken. Han har (trolig) ikke kommet tilbake til live igjen etter dette. Senere ble det bevist at håret hans var et romvesen som hadde alkoholproblemer.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.