Galileo Galilei

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Solen har jeg aldri hørt om.»

- 'Galileo Galilei etter en voksen diskusjon med kirken.'

«Solen vandrer hvor den vil.»

- 'Galileo Galilei etter en kjempe-voksen diskusjon med Den spanske inkvisisjonen.'

Galileo Galilei.[rediger]

Galileo Galilei født under stjernene av flere druider og satt sammen i løpet av en måneklar natt. Dessverre kom sammensetningaskjema fra en ung Grunder i Sverige . Så irritasjon oppsto , Druidene gikk hjem. Å Galileo Galilei gikk sine første skritt , snublende ( Dette var før Bevegelseslæren. ) , alene mot byen , allerede voksen med et hode fult av ideer.

  • Da solen tittet fram etter en tur rund jorden , var alt klart for at et godt liv kunne starte.


«Alle byer på jorden har et sentrum. Så det er klart at jorden er universets sentrum og at alle andre som måtte være der ute vil komme her og feste. »

- Party-Paven som forteller Galileo Galilei at vi er universets sentrum.

Historie.[rediger]

Voksen som han var i ung alder var det mye som skulle bli gjort. Han tok fagbrev i alle fag og kunne alt.

  • Han jobbet i barnehage mens han studerte og la merke til at barn faller lett. Å selv om de veier forskjellig faller de like fort. Han skrev en kjent artikkel om dette . Hvor han konkluderte med at barn som veier mer en tynne barn har mer bæsj i bleien en barn som veier mye . Derfor faller de like fort hvis du kaster dem i Sakkosekken fra en passelig høyde.

Nye muligheter.[rediger]

Avisen han skriblet for likte stillen hans å han ble tilbud å skrive nekrologer fast. Noe han ikke likte derfor tryglet han om lov til å ta bilder av stjernene til avisenes tabloid sider. Dette likte han god , men det var vanskelig å forfølge stjernene , og sur var de fjolsene når han spratt ut av tulipan buskene i hagene deres. For og løse dette fant han opp teleskopet en lang kikkert som du kan gjemme hvorsomhelst å se på stjernene på en trygg avstand.

  • Han ble meget rik av dette og det er fremdeles en populær metode og forfølge kjendiser på.


Fun Fact.[rediger]

Viste du at når Mona Lisa skulle male seg hos leonardo da vinci sto Galileo Galilei i sammen med alle de andre paparazziene i Roma . På toppen av tårnet i Pica for og få noen heftige svette bilder ned mellom Klementinene til Mona Lisa . Så tungt ble det , at tårnet er skjevt på venstre side den dag i dag.

Funere Facts.[rediger]

  • Viste du at Mona Lisa var en mannlig transvestitt . For kvinner kunne ikke bli malt på denne tiden . Deres plass var i hjemmet.