Fredrik Skavlan

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Fredrik Skavlan er en norsk superhelt mest kjent for å ha oppdaget at Alexander Rybak spiller på fele når han opptrer.

«Åll who know whö I äm think I äm a måcho. Thät is not correcct. I häve spent a lång time in forgetting how to be måcho»

- du vet ikke navnet på denne skuespilleren

«Vi forlater våres barn hjemme. Vi ber til Gud på forskjellig benkerad, og vi er ikke alene»

- Denne gjesten får komme på showet senere

Hvem er han?[rediger]

Også skjent som fredrik med samme størrelse som broren. Han elsker bacon og ost brødskiver og bakte gullerøtter...Ingen vet helt hvem Fredrik Skavlan egentlig er siden han alltid har et sett med små pinner under høyre tånegl, som fungere som hans forkeldning. Flere forskere mener at hans egentlige identitet er Elvis Presley, den amerikanske talkshow stjernen, bedre kjent som Ophra Winfrey.

Fredrik Skavlan har alltid vært her, sier han i det minste selv. Men dette har blitt motbevist av Chuck Norris som tross alt skapte alt som finnes og er kult. Men Chuck har ikke ønsket å kommentere Fredriks identitet eller lignende ting.

Historie[rediger]

Første gang Fredrik Skavlan dukket opp i media var da han spilte busk i 70-talls action serien Dynastiet, som i dag kalles "den moderne grøsserens tante" takket være det faktum at man i de scenen Fredrik dukket opp kunne se en liten, sort skapning i bakgrunnen. Mange Skavlanologer mener i dag at dette er Fredrik Skavlans penis.

Skavlans små glimt på Tv var det mange mente var høydepunktet i serien. Men da Hollywood ville følge opp hans suksess hadde Skavlan allerede dratt til København for å spille inn Elton Johns debutt plate. Dette gikk ikke så bra siden kappa til Skavlan ble sittende fast i døra til kjøleskapet og han aldri dukket opp. Noe som førte til at Elton John dro hjem og har siden den dagen sendt bomber i posten til Skavlan annen hver mandag. Skavlan var allerede på denne tiden en superhelt, men det faktum at kostymet hans var "adams drakt" (eller KLISS NAKEN som det heter på norsk) var han ikke serlig populær og mange regner han mer som en skrulling, enn en helt.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!