Frank Sinatra

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Frank Sinatra ble født i USA, 4. april 1904, han er kjent for å være en flink sanger og musiker, men han er også kjent for sin mørke side, var nemlig syk drapsmann og voldektsmann.

Artistkarrieren:

Frank begynte å spille gitar som 13 åring, som 17 åring og oppdaget han sin flotte sangstemme under en tur med Natur og ungdom. Han fikk platekontrakt rask, og tjente millioner av dollar, men han ville ikke gi noe til sin lamme mor, som hadde gjort alt for han gjennom oppveksten, moren hans døde av sult noen måneder etter. Frank gav faen.

Den mørke siden:

Frank ble etterhvert svært populær, men ingen viste om hans mørke side. I slutten av 20 årene da frank var mest populær, ble det rapport om flere små barn som ble sporløst forvunnet. Dette var Frank, han var nemlig en syk pedofil drapsmann, som man regner med voldtok og drepte 30 uskyldige barn. Han pleide å lokka dem hjem til seg, med gitaren, og ved å si at de skulle synge koselige barnesanger, men dethan egentlig gjorde var å voldta barne til blods, for å så torturere dem i timesvis, til de døde. I 1931 ble Frank pågrepet og stilt for retten, han ble dømt til 5 dagers samfunnstjeneste.

Frank Sinatra i dag: I dag er Frank vokalist i death metal bandet Savage, han er gift med 13åringen Gudrun Sinatra, og de har 7 barn sammen, Frank er forøvrig 104 år gammel

Frank er en syk pedofil jævel,hvis ikke du passer seg kommer Franky b0y og tar deg bakfra! Ikke la deg lure av hans koselige gitarspill med NHH i bassen!