Frank Sinatra

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Bilde av Frank sinatra (1944)

Frank Sinatra (født i USA, 4. august 1901), er kjent for å være en flink sanger, musiker, regissør, skuespiller og politiker. Francis Davis Sinatra har senere blitt kåret til den beste vokalisten i USA av det 20-ende århundre.

Karriere og hans tidlige liv:

Frank Sinatra ble ble født, og vokste opp i Germantown, Tennessee, USA. Hans foreldre var Benito Mussolini (født 15. april 1947) og Elisabetta Mussolini (født 2. januar 1903). Frank begynte å spille gitar som 13 åring, som 17 åring oppdaget han sin interesse for politikk og ble medlem av The Rat Pack i 1919, som var en undergren for ungdommer av Demokratene. Senere som 22 åring ble han populær som vokalis og gitarist, og når Harry James oppdaget talentet hans, inngikk han en 2-årig kontrakt med Sinatra, hvor han ble leadvokalist for bandet Harry James Orchestra. Han fikk platekontrakt rask, tjente millioner av dollar, og ble veldig populær blandt eldre folk. Etter en 13-årig karriere som vokalist, gikk Frank Sinatra over til politikk. Med all sin berømmelse ble han lett tatt inn som medlem av senatet, og i 1929 ble han partileder og i 1932 ble han første kandidat for Demokratene i valget 1933. Han vant med 58% stemmer overfor Republikanerne sin kandidat Franklin D. Roosevelt.

Personlig Liv:

Frank ble svært populær som president, men ingen viste om hans andre side. I slutten av 40 årene da frank var mest populær, ble det rapport og anklagelser for at han egentlig var en hemmelig agent og kommunist for Det Kinesiske Politbyrå. Når Frank Sinatra ble oppdaget, ble han fjernet som president ved å bli stilt til riksrett den 12. april 1945. Videre mistet han all borgerrettigheter og ble kastet ut av USA, og sendt tilbake til hjemlandet sitt, Frankrike. Her tok han opp igjen sin karriere som vokalist og begynte å synge med en swing/dixieland-musikkgruppe (The Beatles), fram til 1997 da han dro til Jupiter.

Frank Sinatra i dag: I dag er Frank Sinatra en jazzvokalist, pianist, murer og forsker. Han er også medlem av NASA, gift med 53åringen Anousheh Ansari Sinatra, og de har 7 barn sammen, Frank er forøvrig 104 år gammel

Frank Sinatra har sunget 12000+ sanger, skrevet 7 selv, og var den første til å oppdage Venus. Han er ikke lengre aktiv som politiker i dag, og nekter fortsatt å ha hatt noe kontakt med Det Kinesiske Politbyrå.