Utmerket artikkel

Forvirret rockeband

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Forvirret rockeband
Forvirret rockeband - Hvem er vi.jpg
Opphavsby Oslos verste østkant
År Aktive 1999-
Sjanger Litt ymse
Plateselskap(er) Wrong Answer Records
Medlemmer Ansgar Sagen (vokal)
Mikkel Mikkelsen (trommer)
Felix van der Näste (trekkspill)
Anders Viken (gitar)
Arne Abbedissen (bass) unevnet femteklassing (blokkfløyte)


«Vi er... Hvem er vi, egentlig?»

- Forvirret rockeband om Forvirret rockeband

«Hallo, Sverige!»

- Forvirret rockeband på konsert i Norge

Forvirret rockeband er et band som er ganske ukjent verden over. Allikevel har de spilt konserter i hvert eneste land i Europa. (Ingen av dem har gått særlig bra, grunnet dårlige geografikunnskaper). Asia-og-Oseania-turneen "Hallo ... Amerika!" begynte i januar 2009. Turneer i Amerika og Afrika er også planlagt i nærmeste framtid, hvis bandet kommer tilbake fra denne turneen i live.

Historie

Bandets andre album fra 2003.

Bandet ble dannet i 1999 av de to bestevennene Ansgar Sagen på 16 år, og Mikkel Mikkelsen på 17. Bandet gikk ganske dårlig de første årene, så de hyret inn Jakob Andreassen, Anders Viken og Arne Abbedissen i 2001. Noen måneder senere truet også Felix van der Näste seg med i bandet. "Bæsjtisspromp" har i senere år vært kjent for å bli kjeppjaget fra sine egne konserter, blant annet pga. nedsatte geografikunnskaper. Kjente fiaskoer var f.eks da de spilte cover-versjoner av Play that funky music, white boy i Sør-Afrika og Hey, Jude! i Tyskland.

Tidligere medlem Jakob Andreassen sluttet i mai 2002 etter at han ble mobbet og plaget av fans som ville at han skulle prompe på scenen.

Bandmedlemmer

Ansgar Sagen

Ansgar Sagen er bandets altoppofrende vokalist. Han ble født i 1983. Sagen fullførte aldri skolen, og har heller ikke vitnemål. (Han ville heller leve ut drømmen om bandet sitt). Han er bestevenn med trommisen i bandet, Mikkel Mikkelsen. For tiden er Sagen singel. (Ring 456-324-666-43210 for å ta kontakt)

Mikkel Mikkelsen

Mikkel Mikkelsen er bandets trommis. Han ble født i 1982, selv om han hevder han er født i 1993. Mikkelsen fullførte heller aldri skolen, men han var så heldig å finne vitnemålet sitt på gata. Mikkelsen har alltid vært bestevenn med vokalist Sagen. Mikkelsen har datet mange kjente personligheter, bl. a. Siv Jensen, Blomster-Finn og George W. Bush. For tiden har han et forhold til sistnevnte.

Bandets tredje album, utgitt i 2003.

Arne Abbedissen

Arne Abbedissen er bandets bassist. Bortsett fra det er det ikke stort å si om ham, bortsett fra at det ikke er stort å si om ham.

Anders Viken

Anders Viken er gitaristen i bandet. Viken ble født i 1980 Han er en av de to med fullført skoleutdannelse. Anders Viken er egentlig utdannet bleieskifter, noe som kommer godt med i bandet. Ellers er han gift med Klaus Larsen, noe han har vært siden den nye ekteskapsloven trådte i kraft.

Felix van der Näste

Felix van der Näste er bandets tyske trekkspillspillende trekkspillspiller. Han er også det eneste ikke-norske medlemmet. Han ble født i 1976. Van der Näste er den andre i bandet som har fullført utdannelsen sin. Van der Näste er egentlig utdannet terrorist. Han sluttet med dette da selvmordsbomben hans gikk av før han hadde fått den. For tiden er han singel, for at ikke spioner fra Afghanistan skal finne ham.

unevnet femteklassing

Ingen vet navnet på denne femteklassingen, eller hvorfor han er med i bandet i det hele tatt. Han er profesjonell blokkfløytespiller. Unevnet femteklassing hadde et hardt liv, og ble kastet ut av barnehagen etter 2 uker grunnet konstant skulking og runking i timene. Det finnes teorier om at unevnet femteklassing står bak skuddene i Sarajevo.

Diskografi

Albumet Kan du si meg hvor jeg bor? fra 2007.

Samlealbum

En av bandets sju fans.

Fans

Selv om bandet ikke er så kjent, har det opparbeidet en liten fanskare. Den består foreløpig av sju personer. Bandets kortsiktige mål er å ha spilt i alle verdens land, noe som snart kan gå i oppfyllelse, da de har spilt i hele Europa, og begynte Asia-og-Oseania-turneen sin i januar 2009. Bandets langsiktige mål er å få flere fans enn bandmedlemmer. Det kan bli ørlite grann vanskeligere. Foreløpig har de, i løpet av de ti årene de har spilt, fått sju fans. De eneste av fansene som ønsker å fremstå med fullt navn på Ikkepedia er; Paddekaka, Hybelkaninen, Rody45, oppned1, Ikkepedia1000 og George W. Bush. Sistnevnte har dessuten et forhold til bandets trommis.