Forum:Den siste viking

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Forum: Forumet > Den siste viking
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 2280 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.

Administratorer er så godt som fraværende. Jeg tror vi bør legge ut denne siden på anbud. Noen er kanskje interessert. --rody45 ~BC (diskusjon) 29. mai 2013 kl. 13:03 (UTC)

Ikke det nei. ??? Det får gå som det går. Jeg greier ihvertfall ikke å ta unna alle podene :-) --rody45 ~BC (diskusjon) 3. jun 2013 kl. 19:39 (UTC)

Vi kan jo for så vidt prøve mittanbud.no el.lignende, men er redd for at vi ikke har nok penger i klubbkassa til å bestikke eller lure noen til å ta over her. Du går vel lei hele greia snart, du også? --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID -ja, de har gjort det: [[1]] 3. jun 2013 kl. 20:03 (UTC)
Det blir nok det som blir resultatet snart. Litt synd, men jeg har ikke mere eierforhold enn andre, og føler vel å ha gjort verneplikten min snart --rody45 ~BC (diskusjon) 3. jun 2013 kl. 21:36 (UTC)
Har bladd gjennom de siste ukene og sett at det er en god del av det jeg vil kalle hærverk. Dette i tillegg til sjikanering av andre mennesker samt den evige kuk/fitte/pule, som om det skulle være noe nytt hos menneskene. Uten noen til å luke bort det verste, vil dette nettstedet være en kjempestor søppeldynge i løpet av et par måneder. Først vil jeg slutte med å godkjenne endringer. Jeg kan gå gjennom og se, men sparer mye tid på å slippe klikkingen med godkjenning. Vil stoppe/slette endringer som må gjøres, men i praksis ikke fjerne rødt utropstegn. Synes noen det er behov for dette, så værsågod !--rody45 ~BC (diskusjon) 4. jun 2013 kl. 06:45 (UTC)
Det er fortsatt mer enn noen kan forlange! At dette stedet brukes som en moderne dovegg, hvor noen skriver de nye litt fæle orda de nettopp har lært seg, får så være. Men av erfaring vet vi jo at uten oppfølging blir dette et mobbested uten like, og DET er det verste. En sak som har vært oppe til diskusjon gjentatte ganger gjennom de seks åra jeg har lurket rundt her er hvorvidt vi skal kreve at brukere er innlogget for å skrive noe i det hele tatt her. Prinsippmotstanderne mot dette (meg inkl.) har vunnet fram, men så lenge stedet skal stå så godt som ubevoktet endrer jeg mening, jeg. Det ville kanskje skjære bort toppen av dritten hvis vi unngår anonyme innlegg? --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID -ja, de har gjort det: [[2]] 4. jun 2013 kl. 15:38 (UTC)
Det var kanskje en god ide. NOE må ihvertfall gjøres i løpet av kort tid. Har ikke sett antydninger til spor av nye admins heller. Men som tidligere nevnt så er jeg en novise innen dataverden, så skal noe endres, så må andre gjøre det. Jeg bare sletter og blokkerer. --rody45 ~BC (diskusjon) 6. jun 2013 kl. 13:06 (UTC)
Det er fortsatt et glimrende oppmøte av admin her. Jeg har vært her de siste 14 dager. Så var Jaf innom i 14 sekunder i dag. Jeg lager snart avstemming om nedleggelse. Og seriøst så må noen slette noe av dette søppelet og mobbingen som spruter fram hver eneste dag. Admin som er innom bør gi seg tilkjenne og synse.--rody45 ~BC (diskusjon) 29. jun 2013 kl. 09:14 (UTC)
Er nå innom som av og til når jeg husker på det (3-4 gang i uka), men da er det som oftest alt ryddet, og sånn ellers kan jeg melde om at jeg har fått meg sommerjobb hos de kule gutta på no:wp. Regner med å passere 1000 redigeringer der i løpet av sommer'n :) Har noen prosjekter på gang der nemlig som jeg jobber med. Ellers får dere ha en god sommer. Stikker sikkert innom her og i ny og ne ;) --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 30. jun 2013 kl. 21:25 (UTC)
Bra. Sånn som det er nå så tar jeg det grøfste, men om jeg blir borte ei ukes tid er det fint at noen er inne og skumleser. God sommer(jobb)--rody45 ~BC (diskusjon) 1. jul 2013 kl. 08:40 (UTC)
Jeg er en slik som tas fra all verdens tid til mye rart og stikker innom når jeg har spist og føler meg uthvilt. Som oftest har jeg kun motet til å legge ut en trynebokmelding på Ikkepedias vegne... Men når jeg tar meg en tur innom, fjerner jeg alt det tullet jeg ser eller lukter i samme slengen. Da kan ingen stoppe bulldoser-Henning! D*ven for en merkelig sammenligning. Bør nok legge meg en eller annen tid | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 14. jul 2013 kl. 02:28 (UTC)

Tror nok at 2013 blir deadline for min del. --rody45 ~BC (diskusjon) 6. des 2013 kl. 19:35 (UTC)

Well, well. Det ble ikke slutt på den datoen jeg hadde tenkt da. Men for å komme med en ytring, så må jeg si at på de årene jeg har vært her, har det gått sakte men sikkert nedover med innlegg som har en snev av morsomt ved seg. Det kan ikke jeg gjøre særlig med. Om dette prosjektet har livets rett, er nok et spørsmål sånn det nå etterhvert framstår. Vi får se.--rody45 ~BC (diskusjon) 10. jan 2014 kl. 15:11 (UTC)

Nå ser jeg at det blir for mye å gjøre med bare 1 stk aktiv administrator. Sorry !--rody45 ~BC (diskusjon) 2. mar 2014 kl. 13:43 (UTC)

Wow, imponerende at du fortsatt er her, Rody! Skulle trodd du nærmet deg pensjonsalder nummer to snart. Jeg har vurdert å gjøre comeback, men det er vel fordi jeg trenger en prokrastinasjonsmulighet nå som jeg liksom skal skrive bacheloroppgave. Trist å høre at administratorene ikke gjør jobben sin. Men så er jeg en av dem, da, så jeg har vel ikke mye jeg skulle ha sagt. -Slettefantomet Paddekaka 4. mar 2014 kl. 20:07 (UTC)

Det har nok vært like før død og fordervelse flere ganger, men det ville være litt trist å legge dødt etter såpass mange år. Har ikke sett antydning til noen å¨spørre om å bli adm.--rody45 ~BC (diskusjon) 4. mar 2014 kl. 21:34 (UTC)

Vi får bli det nye radarparet, vi to, Rody. Som hånd i haske i en annen hånd i haske. Hanskebrødrene. Hanskemafiaen som sletter og blokkerer og generelt er noen badass typer. -Slettefantomet Paddekaka 4. mar 2014 kl. 21:55 (UTC)