Forside

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen til Ikkepedia

Det innholdsløse leksikonet som alle kan redigere.
4 724 artikler på norsk

Bla gjennom kategoriene · Alfabetisk liste
Kategorier: Kultur · Geografi · Historie · Matematikk · Vitenskap
Samfunn · Definisjoner · Kunst · Film · Teknologi · Sport · Språk

Utvalgt anbefaling

Chavimaeg1.jpg

Fjortis er en ufarlig tilstand som rammer folk mellom 10 og 20 år. Siden man forandrer seg mye både innvendig og utvendig i denne perioden, kan ting gå helt i surr og man blir rammet av Fjortis-syndromet. Tilstanden heter fjortis siden snitt-alderen på dette syndromet er 14 år. Syndromet er ofte smittsomt. Fjortis er er flokkdyr som flokker seg rundt 7/11 drikker brus og later som de blir fulle. Fjortiser sier også at de hater alt og alle, som skole og foreldre.

(Les mer...)

Månedens Ikkepedianer og Månedens n00b

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer Her påskjønner vi de som den siste måneden har gjort MYE (se det er STORE bokstaver i MYE) for Ikkepedia. Dette betyr at kandidaten har jobbet MYE (der var de store bokstavene igjen) for Ikkepedia den siste måneden. Egentlig ikke mer enn at brukeren skjønner hva Ikkepedia dreier seg om og jobber konsekvent mot målet. (Ehh Målet, hvor ??)


Noobaward.jpg

Månedens n00b Dette er nybegynnernes pris; de som umiddelbart skjønner hva dette dreier seg om og gjør det! Det krever ikke så mye, men kandidatene må gjøre inntrykk på juryen. (Konfekt e.l. sendt i posten vil hjelpe)


Prisen som ble utdelt for 2011 og 2012
MEN den aller gjeveste prisen er selvfølgelig prisen ÅRETS IKKEPEDIANER. Den deles ikke ut i tide og utide, kun den 31. desember hvert år og krever at mottaker virkelig har jobbet for Ikkepedia HELE året. Her nytter det ikke å være aktiv av og til, men HELE TIDEN.


Stem på juni måneds Ikkepedianer og Månedens n00b! | Tidligere vinnere

Beskjeder

 • Ikke legg inn en-setnings-artikler, men legg litt arbeid i artiklene
 • Vær vennlig å registrere deg om du vil legge ut eller redigere artikler
 • Les vår guide på hvordan du bør skrive artikler
 • Les vårt eksempel her på hvor lange artikler bør være.

For å illustrere hva vi mener, har vi samlet noen fæle eksempler på hvordan det ikke, vi gjentar, ikke skal gjøres. Under ser du tjue tilfeldig valgte «artikler» som har fått «æren» av å bli innlemmet i skrekkabinettet vårt som bevaringsverdige. Ikke sett deg som mål å havne her, Ikkepedia:Sletterådet ser gjennom deg som en glassmanet og gjør kort prosess med deg dersom du så mye som tenker på å prøve.

Sylinderarkivet.png
Resten av søpla finner du i Sylinderarkivet

Dette er ikke Wikipedia

Dette er ikke Wikipedia, men Ikkepedia – den politisk ukorrekte versjonen av Wikipedia. Mer eller mindre alt som står her er fantasi som ikke har rot i annet enn hodet til de fulle forfatterne.

Faktainformasjon i andre artikler enn hjelpeartiklene skal ikke forekomme, og forfatterne av artikler som inneholder fakta vil få sjelen hjemsøkt av ansatte fra Skatteetaten.

Når det er sagt, er Ikkepedia en parodi og ikke et fristed for usammenhengende tøv eller mobbing. Referanser til virkeligheten kan hjelpe lesere med å følge historien/humoren, og blant de beste artiklene finner vi dem som lett kunne forveksles med Wikipedia-artikler – om det ikke var for at det som stod der var oppspinn.

Søsterprosjekter

Norsk Uncyclopedia går under navnet Ikkepedia og utgis av alle som ønsker å delta.

Ønsker du å besøke andre ikkepediaer?

Besøk gjerne Uncyclomedias språkportal!

I dag

19. juni: Ofisiell Henrik Ibsen-dag. (Norge og Italia.)

Ibsen.jpg

 • 1878 : Ibsen bestemmer seg for å slå seg ned i Eventyrland.
 • 1886 : Ibsen får brev fra Norge om at han er blitt utnevnt til en av de fire store. Han begynner straks på en effektiv karbohydratkur.
 • 1890 : Etter 22 år med surmuling vender Ibsen tilbake til Norge. Han blir møtt med tre tomater og en stekepanne. Han uttalte selv at det gjorde vondt.
 • 1893 : Ibsen reiste en statue av seg selv. Store protester mot reisningen.
 • 1901 : Ibsenskjegg blir et eget begrep. Det innføres også i den norske ordboken.
 • 1906 : Ibsen er død som en sild.
 • 1939 : Ibsenskjegg får kraftig konkurranse av hitlerbart og hockeysveis. Hockeysveisen går dessverre seirende ut av slagene.
 • 2007 : Wenche Foss hedrer sin tidligere kjæreste ved å spille i Peer Gynt i Kairo.
 • 2012 : Ibsen gjenoppstår som en menneskespisende, radioaktiv ripsbuske. Han sørger alene for å utslette jorden og alt med den da han overspiser seg på dansker og ikke klarer å få ut en rap.

Uaktuelle Ikkenytt-artikler

Utvalgt ord

Godtegris


Prøv å bruke ordet i en samtale.
Kunnskap er makt!

Visste du ...

 • … at spaghetti ikke er fastfood?
 • … at Mozzarella, den minste provinsen i Italia, nesten fullstendig omsluttes av Østerrike, Vesterrike, Gidderikke og Sveits?
 • … at hest ikke nødvendigvis er best?

Artigpedia

Søker du etter tull og ekstrem nonsense? Vil du bidra og legge til mer tull?
Se Artigpedia, den norske versjonen av Illogicopedia!

Artigpedia-logo.png
Powered by Ikkepedia