Flis

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Fotografi fra den årlige flisekonferansen, hvor fliser fra hele verden møter for å diskutere neste trekk i planen om å gi hele verdens befolkning blodforgiftning.

Flis er et fenomen som forekommer når du beveger en kroppsdel fort over en treflate. Det skjer 90% av gangene med dendrofile, 5% av gangene med hyperaktive barn som løper rundt på gulvet som foreldrene har tenkt å bytte ut "snart", men det kan de ikke enda for det er jævlig dyrt. Og sist men ikke minst 5% av gangene er det bare stakkars elever som blir tvunget av lærerne sine til å smi noe dumt som en skje (som ingen kommer til å bruke), eller et knivskafte (som etter hvert sprekker) osv. Andre ganger det skjer er jo også når profesjonelle treskjærere, tømrere, snekkere og andre ting, men de er i motsetning til dendrofile, småbarn og skoleelever litt smart, så de får ganske lite flis. Det utgjør under 1% av de som får flis i fingrene. Så det tok vi ikke med i undersøkelsen vår.

Dette er en annen type fliser - baderomsfliser. De er vennligsinnede, og går ikke under kategorien "fliser", men under kategorien "baderomsinteriør".


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.