Filledukke

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Et øyenvitne sier at filledukke-romvesenet ser slik ut

En filledukke er ett mystisk vesen som dukker opp på de merkeligste steder. Filledukke er ikke farlig selv om noen har opplevd at den dukker opp fra dassen mens de satt på den og gjorde sitt daglige behov. En kort tid tilbake sier ett øyenvitne at filledukke hadde grønn pels og firkanta hode. Forskere mener det er et romvesen fra USA. Ifølge ryktet setter romvesenet fyr på bestemora di, og kjører over henne med en trehjulssykkel hvis du ser det. Heldigvis for øyenvitnet oppdaget ikke romvesenet henne. Vanlige folk mener det er Sid Wisløff som prøver å gjemme seg for faren sin fordi han tok den siste ølen i kjøleskapet. En uke etter att hun oppdaget filledukke fikk hun grønn pels og hårløse ben som ser ut som makrell. Filledukke liker også andre mystiske vesener. Den kjenner 42 andre mystiske vesener, for å nevne noen: Strekmannen, Gerd-Liv Valla, Neil Armstrong og Barrack Obama.

Historie[rediger]

Filledukke ble oppfunnet i 1572 og ferdig utviklet i 1752 av MacGyver i en liten by kalt Langtvekkistan. Det er en liten by som bare MacGyver og en ukjent russisk spion vet om. I begynnelsen på 1800-tallet ble en filledukke observert utenfor Langtvekkistan for første gang av en fransk gategutt. I 1969 19. Juli ble en annen filledukke oppdaget ombord på Apollo 11 av selveste Neil Armstrong. 1969 20. Juli ble filledukke den første skapningen på månen og er muligens der den dag i dag. 1994 sniker en rød filledukke seg igjennom Stargate til en planet kalt Abydos. 1. Januar 2000 ble en filledukke skutt opp med en pinnerakket og sprengt i fillebiter over hele Russland. 2002 oppdager filledukkene att den ene foten er tykkere enn den andre. 24. Desember 2009 gir julenissen en filledukke til alle slemme barn i Bagdad. 21. Desember 2012 kommer filledukkene til å ta over hele verden. Det kommer til å ta knekker på hver eneste skapning de kommer over ved å kakke de i hue med en skiftenøkkel.Når det er gjort starter de å lage en gigantisk versjon av seg selv ved hjelp av MacGyver sin filledukke oppskrift, det eneste forskjellen er att mengden er 54 ganger større enn vanlig dose.

Skapelse[rediger]

Selv om den ser ut som en vanlig skapning så betyr det ikke att den er en vanlig skapning med kjøtt, blod og tenner, filledukke er laget av følgende ting:
15 meter gaffa-teip, for å holde alle delene sammen.
1 kilo sukker, for høyt blodsukker.
1 rull dopapir, for å holde varmen oppe.
2 liter grønn maling, for fargens skyld. (Kan også være en annen farge)
200 milliliter hudvann, for luktens skyld.
5 liter adrenalin, til blod.
4 stykker ekstra hårete håndklær, til pels.
2 store hvite perler, til øyne.
2 røde knapper, til pupiller.
1 halv avokado, til nese.
2 mellomstore potteplanter, til kropp.
4 stykker baguetter, til armer og ben.
2 meter med sugerør, til blodårer.
265 stykk binderser, for å holde alle delene sammen. (Gikk tom for gaffa teip)
1 stykk kalkun hjerne, så den kan tenke litt.