Utmerket artikkel

Feilkategorisert artikkel

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Hallo og velkommen til Feilkategorisert Artikkel. Får jeg by på et glass vin? Ikke bry deg om de MC-bikerne der i hjørnet, de vil bare ha oppmerksomhet. Nå, du har sikkert slumpet innom her ved en feiltagelse, mens du rotet rundt i vårt særdeles vidunderlige kategorisystem. Det har seg slik at vi utfører et ekspriment; hvor mange kategorier kan vi legge denne artikkelen i før en administrator sletter den? Ja jøss, det begynner å bli mange nå.

Man kan jo spørre seg selv hva disse adminene driver med, de sitter vel hjemme i sofaen og spiser pai, kjenner jeg dem rett. Men hei, vil du ha enda et glass vin? Vent litt, jeg skal hente litt på kjøkkenet.


Her ja, denne er av edleste årgang. Jeg har ikke så veldig mye greie på vin, men denne kan jeg trygt anbefale. Den passer godt til fugl og elg, visstnok. Selv ante jeg virkelig ikke at fugler og elger drakk alkoholholdige drikkevarer, men man lærer mye også i senere alder.

Stress1.jpg AMMK! 
Artikler
Med
Mange
Kategorier!
Se flere AMMK-artikler...


Drar du? Kan du ikke bli litt til? det er ikke ofte vi får besøk her. Å, det var snilt.
Hva jeg jobber som? Jeg er forsker, naturligvis. Tror du jeg er her frivillig? Åh nei. <poll> Hva jobber de med da? Taxisjåfør Ikkepedianer (lever på trygd) Astronaut Kunstner Jobber ikke </poll> Jeg må si, de fascinerer meg. Er de singel?
Ånånånånå, de var ikke slikt ment. Jeg liker dem, men det er nå også alt. Enda et glass vin? Den falt i smak, skjønner jeg.
De er så mystisk, der de sitter foran tastaturet med dine sexy fingre...

Sa jeg noe galt? Hei, ikke gå! Jeg er veldig, veldig, singel! Husk det! Jeg venter på deg her! Åh, når skal jeg lære...