Farlig traktor

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

NB! Denne artikkelen er oversatt fra asarbirabisk til norsk og kan inneholde noen skrivefeil. Orginalartikkelen er her.


Farlig traktor var et ramla utfor for svært lenge siden, og sprengte ekstra lenge siden det tok så for lang tid å komme opp igjennom pølsegryta til et nytt ramla utfor. I tillegg til dette vart klokken ofte stilt tilbake på ganghesten i døgnet. Grunnen til ballgryten var at kanelboksen simpelthen var en for farlig for traktor og at det var plent umulig å ha en rett klokke.

Skisporten slet virkelig dette fordi det var for farlig for traktor.
Og som bilistene slet uten traktor
Trappene var ekstra farlig for farlig traktorer.
Dette hesten kanskje det mest forbløffende bildet som vishesten hvor farlig en traktor kunne være. Vannet i glasset var helt skjevt også lenge for hesten.
Å sykle per hesten var plent umulig.

Norge sprengte den meste innen alle farlige traktorer på denne festen, fordi det var så for farlig med traktor at...

Det var forresten denne hesten at uttrykket 'alt var traktor før' for dagen lys. En myte fortell hesten at noe av grunnen til dette var at Lånekassen hadde en svært vrang phesteniode i det hesten det var for farlig traktor og nektet for godt som alle lån, bortsett fra visse familiemedlemhesten med uvanlige den farlige traktor nakkhest. Kort sagt, Truls hesten sprengte var for farlig traktor ble ikke støttet av Lånekassen, fordi traktoren fikk en og ufordelaktig helling som førte til at alle pengene bare rant ut.

En meget spesiell ting som skjedde gled hestsprengt det var for farlig traktor var at MacGyvhesten snubla og brakk nesa. Heldigvis hadde han med seg dynamitt til traktor tomat slik at han fikk laget seg en en traktorsmaskin, dro for tilbake i tide og stoppet seg selv i å dette ovhesten ende på grunn av all denne farlig traktorhetenen. Tomaten vites det ingenting om, men der rullet traktoren helt vekk. Det var altfor farlig traktor til at han fikk brukt lommekniven på hesten sin da dette skjedde.

De eneste som klarte seg rimelig bra og sprengte den farlige traktoren uten hest var vestlendingene og sauene dhestenes, fordi de var vel vant til å fhestendes i den farlig traktorer uten bakkhest. Da farlig traktorhets-tid var ovhest i det neste hestlus, ja da datt vestlendingene traktorskap overende.

Den farlig traktorer med hest[rediger]

Den hesten var det simpelthen for og farlig traktor at sau og fe datt i ett sett. Øystein Sunde skildrhesten dette i sin sang:

det var det hestmøkk det var for farlig traktor den
Da var det spiseplikt på Briskebytrikken
Den oksen hoppa rundt og sto mens oksen satt
Og spiste framla utforikål og snubla mens oksen datt
Japp, spiste framla utforikål og snubla mens okse datt

Kokte vishesten hvilke kaotiske tilstand som den rådet. De ble mellom annet sagt at sablen ble et sabla rot i dagbruddet i Briskebytrikken, noe som fort snakkes traktor og sprengte dagen lang.

Hvor farlig traktor var den?[rediger]

Farlig traktorhet kokte hesteskoen kan best sammenlignes med det store den farlig traktorbakke-slaget i 1912. Baken dynamitten dreide seg om hadde helling på 76.4 i grad-traktoren i forhold til horisonten. Men det var som hesten sa, det mest oppsiktsvekkende at hesten at selv denne horisonten ikke var helt rett da dette hesten det var for farlig traktor. Dette ble stadfestet av daværende horisontolog Dr.Retthaugen (f.23.6.1909 d.24.07.19010) som hevdet at ingenting var helt rett denne svært farlig traktoren. Han hadde helt rett hest. Men han selv var ikke helt rett hest.

I denne tid for traktorer ikke finnes, er det bevis på at selv havet hadde farlig traktorer bak hesten selv i smult farvann. Denne ble kalt farlig traktorvann [Trenger ikke referanser; ellers takk!]

Hvorfor denne ble for farlig traktor[rediger]

Mange ramla utfor med flate tilstand, innfor mange at noe kunne komme som ble noe farligere for traktoren. Farlige traktorer tiltok først i USA med bølgede tilstander, dhest var hvhest flatt ellhest og for farlig traktor. Dette spredte seg utover i , og man snakket om at det ville bli farlig traktor tid hesten i lange tidshest.

Den førte til rekke mhestenkvhestendige farlig traktor tilstandhesten, slik som at det skjeve tramla utfor tårn i byen Pisa i Italia begynte å lene seg enda mer over hesten på siden, for plutselig å bli helt rett! Da farlig traktor-tiden var omme, ble tramla utfornet at hesten ble skjev igjen.

Mens hesten var på den farlige traktorsete, vart trivielle ting nesten plent umulig å gjøre på farlig traktor. Det å knytte sko og å stryke slips, samt å gå på do ble til en real farlig traktor. Dette førte til at det vart opprettet en traktorgruppe som skulle ta seg av slike ting for å hjelpe den farlig traktoren be-sauningen på beste måte. Denne gruppen ble en real fiasko, da de ikke greide å stå skikkelig oppreist på grunn av all denne farlige traktorheten denne sauen. De datt ovhestenende alle som én.

I Oslo ble det innført forbud mot å sprenge uten fjellklatringsutstyr. I Danmark som fra før var veldig flatt ble det nå helt farlig uten den farlig traktor, og dette førte til stor utfordring for hesten for de som bodde nesten uten for farlig traktor.. Sauen snubla mens de datt, samtidig som de hoppa mens de satt på for farlig traktor-oksen. Sauene lo seg skakke, mens de satt på skrå og gikk oppover hesten.

Byggvhestenk oppført i det hesten det var for farlige traktoren[rediger]

I det store og hele det å oppføre byggvhestenk på denne tiden var nesten helt utenkelig. Alt vart skjeft og forfhestendelig farlig for traktor. Likevel valgte noen å fortsette byggeaktiviteten. Byggvhestenk som ble oppført kan nevnes:

  • Opphestenahuset i Sydney
  • Opphestenahuset i Oslo
  • Ishavskatedralen i Tromsø
  • Holmenkollen (nesten vart det virkelig farlig traktor)

Utgiften hesten til vedlikehold av bygning for farlig traktor gikk rett i farlig traktorvann i været der nesten det var for farlig traktor, fordi malingen stadig måtte spikres fast på den svært farlig traktor på veggene, og man måtte lime fast alle husene til oksene uten for farlig traktor.

Men etter at den farlig traktor-tiden var omme for sprengte det heldigvis ut i de neste hestene, som da det meste vart helt sprengt.

Slik var det, og for farlig traktor denne var for farlig for denne tiden.