Eva Braun

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Barndomen.[rediger]

hun tok nesten selvmord 7 ganger fordi en fugl var bedre en henne i matte

Ung voksen.[rediger]

I Tykland fikk hun jobb som oppfinner, og hun er mest kjent for å ha laget den første barbermaskinen. Maskinen ble opprinnelig bygget for å kunne frisere barten som skjulte hareskåret til hennes andre ektemann, Adolf Hitler, men den ble fort populær hos folket. I 1950 laget hun en versjon for jenter, kalt ladyshave, som førte til at jenter i dag ikke lenger har hår på brystet ( Noe som er ekkelt.). Braun-fabrikken er i dag verdens største produsent av hårfjerningsmaskiner, og de lager også stavmixere og elektriske tannbørster.

Voksen.[rediger]

Fra sitt ekteskap med Adolf Hitler har Eva tre sønner, Bobby, James og Steven. De to eldste bor i Amerika og livnærer seg av sang og narkotika, mens den yngste spiller Fotball i Liverpool I biografien "Evita" fra 2004 hevdes det at Adolf ikke er far til guttene, noe som Eva bestrider.

Veldig Gammel.[rediger]

Eva Braun er i dag gift for tredje gang med den norske eiendomsmagnaten Olav Thon og bor i tolvte etasje på Hotel Opera. Hun utgir også et dameblad i sitt eget navn. I de senere har hun revitaisert seg selv med singelen "Braun Divan". Hun slo seg sammen med Siv Jensen og de skapte bandet Ole Ivars.Eva Braun har også vært med i bladet nattklubbkongen hvor hun poserte naken. Ektemannen hennes Adolf Hitler var fn-sjef og gikk med kallenavnet kim young un.


Oppfinnelser[rediger]

og moren din

Alderen kjemmer ingen.[rediger]

I 2014 fant ho ut at Hitler var egentlig ifra Tangerudbakken boretslag , so da fant ho ut at ho skulle vera med dei nye vennene sine på blåtur til strippeklubb , som spessielt Hansegutten likte svært godt . I 2015 kom gammel kjæresten fra ungdomstiden tilbake og vekkete opp forbudte følelser , men det ble med ett kaffe besøk og litt eplekake.