Eple

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Eple er et lettere rusmiddel fremstilt av løv-sjiraffer. Pærer er også fremstilt av dette. Produktet brukes ved å fryse eplet og plasseres på huden. Partiklene i middelet kryper inn i huden. Rusmiddelet gir bedre hud og bedre syn.

Historie[rediger]

Rusmiddelet ble populært brukt under katterevolusjonen i Sveits. (1854-1856) middelet brukt i melken deres for å utrydde væskebehov. Meieriproduksjonen var en stor krise på denne tiden og det var ikke nok til alle kattene. Dette utviklet seg senere til kattepest.Kattepesten kom fra det høye kostfiberinnholdet. I dag er hele 10-20 bakgårdskatter per by er påvirket av pesten.


Epler ble forbudt 1905 på grunn av de farlige stoffene i eplet. Likevel ble det legalisert i Europa over en kort tidsperiode av Adolf Hitler i 1941. Dette førte til både sinne og følelse av forræderi i Europa. Epler ble forbudt i 1956 igjen da Hitler ble fengslet for forfalskede fakta på Wikipedia.


Eple var tidligere et populært ingrediens i hundskjønnhetsprodukter. På denne tiden var ulempene ved bruk av middelet ukjent.Brukerne fikk glattere hud og hvitere tenner. Ulempene var infeksjoner på mystiske steder. Infeksjonene forverret seg i kulden. Dette ble et problem i de skandinaviske rikene. De skandinaviske misbrukerne begynte å holde seg inne under alle tider i døgnet. "Å sitte inne å spille på iPaden" generasjonen er sterkt påvirket av eple bølgen i Norge.


Ungdommer idag er de sterkeste brukerne når det kommer til rusmiddelet. Man “får status” ved å legge ut videoer og bilder av seg selv på snapchat med epler klistret på huden. Dette er de eldre ikke svært glade for Rundt de gamle, er det populært å si: “Ungdommen i dag” og “Det var bedre før”. De gamle glemmer ofte at de gjorde omtrent det samme på den alderen. Fra 1934 til 1943, hadde avisene en egen spalte der ungdommer kunne sende inn et bilde og et lite avsnitt om dem selv. Denne seksjonen måtte stenges da ungdommene brukte muligheten til å sende inn promotering av epler, pærer og bananer.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.