Dungeons & Dragons

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Dungeons & Dragons er kodenavnet på Vladimir Putin sin favorittmåte å kaste bort tida si på. Spillets egentlige navn er Dustehuer & Dåsemikler. Spillet ble funnet opp i 1492 av Ronald Reagan, en slave fra Christiania Glasmagasin. Han mente det som en måte å bekjempe terrorisme og prompehumor. Spillet blir spilt av over 1 personer over hele verden. I 1999 ble Reagan saksøkt av Ole Brumm, forfatteren av b.l.a. Ringenes Herre og En pingles dagbok. Han mente at spillet var for likt kapittel 999 av den fjerde Ringenes Dame-boka, som handlet om en runde klespoker mellom Jesus, Olav den hellige, Hannah Montana og Ash Ketchum. Reagan tapte 80085 lire i rettsaken, og han måtte flytte til et stabbur.


Regler[rediger]

Det fins ingen! Men siden spillet finner sted i middelalderske Nord-Korea, er det ikke lov å bruke kjøretøy fra renessansetiden eller senere. For å spille må man lage en karakter, som kan være en av mange forskjellige raser. Alle rasene har ulike evner som å fly, se ting som ikke skal ses, kaste epler superdupermega-langt og stikke hodet ned i bakken som en struts.

Spillerne triller rare terninger som har alt i fra 1 til 243 sider. Det er dokumentert at Nasse Nøff bruker disse terningene for å avgjøre utslag i sin religiøse kamp mot Superman.


Utgaver[rediger]

  • Dungeons & Dragons: Den kjedelige basisutgaven
  • Dungeons & Dragons: 18+ -utgaven
  • Dungeons & Dragons: Minecraft-utgaven
  • Dungeons & Dragons: Verden går til helvete


Spillbare raser[rediger]Denne artikkelen vil bli skrevet ut i tre eksemplarer til bruk som
fôr til elger med mindre du hjelper oss med å utvide den.

Redd artikkelen fra elgen!