Donki King Kong

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Steamroller.JPG Stop hand.svg DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand.svg
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!

Donki King Kong er en berømt gorilla, som aper seg gjennom jungelen på jakt etter viltvoksende sprettbananer. Donki King Kong må ikke forveksles med King Kong fra filmen eller Tjing Tjong Kinamann, for han bodde i Kinaland. Donki King Kong bor i jungelen.

Donkey Kong var så sint at han fiste en fisk.

2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., .... 1500076 opptreden[rediger]

Hvordan kan du forvente jeg skal vite det? Gå og spør nintendo-sjefen isteden!

Donki the speeder[rediger]

Mr. Donki har en lang karriere bak rattet i mariokart-er, hvor han griser mæks i trimmede gokarter med banansprit-boost. Han har også forvillet seg ut på offentlig vei i need for speed og i virkeligheten også faktsik. Om du ser en mann med hatt kan det være apegorillaen som cruiser rundt og tar rundkjøringer som kryss og omvendt. Tilsynelatende unge gutter med kaps og høy dunkemusikk kan sannsynligvis også være apekatten som dunker på brystkassen sin. Det er uansett ikke lett å se forskell på ekte apekatter og ratt-apekatter.

se opp for ratt-apekatter i bananlikør-rattfyll

Donki som superhelt[rediger]

Han har en rekke filmer bak seg i supermarioshow, hvor han overtar for supermann og kopierer stilen. Han er like sterk men ikke særlig smart, som vist på bildet. At superdrakten kun er et slips kan også vekke ufine relasjoner.

donki i farta i uekte supermann-stil

Donki som musiker[rediger]

Donkis eneste musikktalent er med jungeltrommer, men der er han til gjengjeld en racer. Han er en attraktiv artist ved grunnskolenes rikskonserter, fordi han som regel befinner seg på 10-på-bånn-lista, der rektorene alltid plukker ut sine kandidater. (samme gjelder forøvrig ved plukk av romaner eller filmer på skolen. 10 på bånn er tingen )

Donki King Kong utøver sin hobby

bananer er ræva og eple er ***********************

Donki's hobbyer[rediger]

Knuse trommer, kidnappe søte jenter, børne med gokart, spise bananer, drikke banansprit og klage til nintendo-sjefen for at han ikke får sitt helt eget spill.