Dominc Monaghan

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Dominic Monaghan er fjeset på tv skjermen som skremmer mange. De fleste mener han har et apefjes, men noen utvalgte har sett den indre skjønnheten. Dette gjelder for lost-kollega Evangeline Lilly som han ønsker å produsere barn med. Dom som han bli kalt (passer meget godt til han) ble kjent for å spille en havl meter høy, matgal og dum hobbit i [JRR. Tolkiens]] Ringenes herre drama som handler om en skummel ond ring som får deg til å forsvinne, ringen må ødelegges av den storøyde hobbiten Frodo Baggins.

Etter stor suksess med Ringenes herre (ringen ble ødelagt til slutt) vender Mr. Monaghan inn i en desperasjon hvor han kvitter seg med bil, telefon og sitter seg foran tv'en for å gjøre det han kan best, spille videospill.
Intet ante han om han nettopp hadde spilt hans siste runde med Playstation da han satte seg på et fly mot USA. Mens han satt der med heroin i skoene knakk flyet i to og han havnet på en øy. Det viste seg at øya var meget spesiell. På øyen befinner det seg mange farer slik som et fly lastet med heroin og en gravid dame.
Men så etter fire sesonger uten videospill var det slutt for vår alles kjære Charlie Pace. Den slitne rockestjernen døde en heltemodig død omringet av vann.

Etter dette sjokket kom Monaghan ut med mange ting i media. Han nevte bl.a at han ofte brukte kjæresten, Evangeline Lilly sine kjoler og at han elsker å ta de av hun (eller på seg), og sminke seg.

DominicMonaghan.jpg Det diskuteres ennå om det er Dom eller Evangeline som kler kjolen best

Dette tegnet han gjør på bildet over er det internasjonale tengnet for "I'm gay", og brukes ofte av tidligere Ringenes Herre stjerner og rockere.

Men det mest fassinerende med han er hvordan han får alle til å smile bare med å være der, jeg tror ikke han har tall selv på hvor mange venner han har og hvor mange små lost-fans som sitter hjemme og sukker hver gang han kommer på skjermen. Alle fan brevene han får burde gi han en vis anelse.