Diskusjon:Albert Einstein

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Jeg kan godt påta meg å skrive om denne artikkelen hvis det er greitt for dere? Synes Einstein fortjener bedre enn dette, slik som artikkelen fremstår nå. --Mizar 14. nov 2009 kl. 23:18 (UTC)

Ja, vær så snill! Humoren din er en av de bedre! -Slettefantomet Paddekaka 14. nov 2009 kl. 23:24 (UTC)
Ok, men hvis jeg skal gjøre det, så sletter jeg hele ruklet og begynner på nytt. Greitt? --Mizar 17. nov 2009 kl. 16:37 (UTC)
Ja, absolutt! -Slettefantomet Paddekaka 17. nov 2009 kl. 20:39 (UTC)
Denne artikkelen har blitt utrolig bra! Jeg liker særlig måten du fletter inn soveromssveisen og tid/rom-ordspillet. Jeg får frysninger! -Slettefantomet Paddekaka 21. nov 2009 kl. 00:48 (UTC)
Takk for det Paddekaka, jeg er vel ikke helt i boks ennå, men vi får se an litt ... --Mizar 21. nov 2009 kl. 16:49 (UTC)
Dette blir knallbra!! Ode til Mizar :)--Obowatt 24. nov 2009 kl. 21:04 (UTC)
Virkelig en super artikkel. Forfatteren må være skrudd feil inni hodet for å prestere noe sånt. --rody45 ~BC 24. nov 2009 kl. 21:26 (UTC)
Vel, sist jeg sjekket inni hodet mitt, var alt på plass...Fra spøk til revolver, dere må ikke tro at jeg driver med komplisert matematikk for å presentere disse formlene...neida, klipp og lim er tingen. Klipp og lim. Saks og gaffateip. Det samme gjelder for endel av det andre stoffet også, dog noe (vel,kraftig!) modifisert...Men jeg takker for rosende ord! Big frog with bug.gif--Mizar 24. nov 2009 kl. 21:33 (UTC)
Er det noen av oss som egentlig er helt riktig skrudd sammen? Tror nok alt er der, men kanskje ikke i riktig rekkefølge...??--Obowatt 24. nov 2009 kl. 21:36 (UTC)

Innrømmer at jeg mang en gang har fundert over at noen (og meg sjøl) er administratorer her i måneder og år. Og leser det meste her. Da hjelper det utrolig godt å få det forklart på Albert sitt vis. --rody45 ~BC 24. nov 2009 kl. 23:28 (UTC)

Albert Einstein og oborøykingen sin[rediger]

Hvordan gikk det egentlig med DNA-testen av Alberts dopingprøver etter at de s.k. relative teoriene hans ble presentert? Man kan da ikke tenke ut noe slikt uten å være påvirket av noe. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 26. jul 2010 kl. 17:31 (UTC)

Alt er relativt relativt Jaf, jeg tror Einstein tenkte ut det meste når han røyket på oboen sin. Det er klart, tar man en gammel obo som er innsatt med terpentin og kamferolje, dytter den full med tørket skråtobakk og tenner på, ja da hadde vel mange sett verden på mange nye måter. Men dette er ren teori fra min side. --Mizar 26. jul 2010 kl. 19:00 (UTC)
Ja, nettopp. Men han ble jo ikke tatt for doping! Ble prøvene byttet om, og ble de frigitt for DNA-testing slik at man kunne få offentliggjort om de var hans? Hadde han mektige venna? Problemstillingen gjentar seg gang etter gang. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 27. jul 2010 kl. 18:47 (UTC)
Nå er vel ikke jeg den rette til å svare på dette Jaf, men med all respekt, jeg tror ikke ærverdige Einstein drev med slikt, bortsett fra oborøykingen da. Hvilke følger dette kunne ha for forskningen sin vet jeg heller ikke, men for å sende spekulasjonene videre, har du Obowatt hørt om lignende tilfelle med oborøyking? --Mizar 27. jul 2010 kl. 19:48 (UTC)
Oborøyking har vært et kjent problem i enkelte kretser, hvem, hva og hvor er fremdeles et mysterie, og kjennes bare av få utvalgte personer man ikke skal røpe navnet til. Utenom dette er det så godt sjult at vi ikke kan se andre tydelige tegn enn, feks arbeid av godeste Einstein, eller bildene til Picasso. flere eksempler finnes men for å skåne pårørende og andre lar vi det være med det! MEn støtter fult ut teorien om oborøyking som en del av DNA-problematikken som blir nevnt over, har dere tenkt på mengden tungmetaller han fikk i seg?--Obowatt 31. jul 2010 kl. 11:19 (UTC)
Helt klart at oborøyking muligens kan påvirke prestasjoner. Men det som er det mest interessante er at flittige oborøykere stadig gjør seg berømt i en eller annen grad. Picasso er nevnt, her er det sikkert mange flere. Med andre ord, store mørketall. I og med at denne adferden kan oppleves som noe hysj hysj, så er det helt sikkert veldige store mørketall. Men det skal Einstein ha, han skjulte ikke sin oborøyking. Han brukte det aktivt som et verktøy i forskningen sin, heter det. Og det med tungmetaller er også en interessant side ved dette. Nå vet ikke jeg hvordan en obo er bygget, men jeg skulle anta at den kan ha noen tungmetaller som ikke er så bra for helsen hvis de varmes opp ved røyking. At disse metallene kan påvirke DNA er det ingen tvil om, så dette kan kanskje betraktes som en form for doping, helt klart. Hadde Einstein forsket på dette, så hadde vi visst det! --Mizar 31. jul 2010 kl. 17:20 (UTC)