Den sanne historien : Halo

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«This is huge! I can't explain what it is!»

- Master Chief om Halo

I 2001ble det første Halo-spillet lansert. Men få vet den egentlige historien bak spillene. Det hele begynner i 2555. Jorden er under en trussel av noen korthårete ekorn fra planeten Jukkis, som har pakket seg inn i svære rustninger for å virke mer truende. Den eneste som kan redde jorden, er den avdankede negledesigneren Ronald Chief, også kalt Master Chief. Han kjøper en kul rustning fra eBay og bestemmer seg for å redde jorden, tror han.

Ekornene fra Jukkis trodde at dersom de klarte å skyte en stor laserstråle gjennom en rekke forstørrede ringer, så ville de bli bli fritatt de kommunale avgiftene, samt at de skulle få et gavekort på 10.000 NOK hos FreTex.

Det utartet seg til flere år med kriger om hvem som skulle leve på jorden. Ekornene ville ha jorden som paringsplass, mens mennesket trengte jo jorden for å eksistere. Etter flere år med krig, tusenvis av døde ekorn og flere voldtatte kyr, måtte krigen stoppe. FN sa at de ikke vile ha krigen gående lenger, da dette var virkelig barnslig, og dette med å voldta kyr var alt for umenneskelig. Man skulle heller voldta høns, mente FN.

Lederen for Ekorn-hæren stiftet fred med jordens leder, MacGyver, og fredsavtalen ble forseglet med en real omgang på soverommet for de to lederne.

Konflikten i våre dager[rediger]

I disse dager kjemper Master Chief den samme krigen, hele tiden. Dette er fordi krigen fortsetter inne i Xboxen eller i en PC, og Master Chief dør og kommer til live igjen hele tiden. MacGyver forklarer dette fenomenet som svært merkelig. Han kan ikke forstå at det er mulig at Master Chief dør og våkner til liv igjen. Han har forøvrig funnet opp en maskin som gjør at han lever evig. Han brukte da 4 meter sytråd og et halvt kilo med hvetemel.


Hva kan vi lære?[rediger]

Vi lærer gjennom denne historien, at ekorn ikke skal få komme og voldta kuene våre, og drepe uskyldige mennesker ikledd elvis-kostymer. Vi har også lært at MacGyver ikke skal sitte ved makten, for da blir det bare tull.


Dagens forhold mellom partene[rediger]

I dag er Jorden og Jukkis veldig venlige med hverandre. MacGyver betaler årlig 4.000.000 mrd dollar i barnebidrag (Hvordan i helsikke kunne han vite at et ekorn fra Jukkis kunne få 1000 unger på et kull?), og pengene blir naturligvis tatt av skattebetalernes penger. Den årlige skatten i USA ligger i år 3000 på 400.000 dollar per husstand.

Ekornene fra Jukkis kommer ofte på besøk, og slår av en prat med enhver person som er villige til å ha ekornpels liggende i huset i flere måneder etter besøket. MacGyver erklærte krig, men etter 4 sekunder med krig erkærte han fred igjen. Han uttalte følgende om denne saken; "We had to do something. I mean... 4 seconds can cause the outcome of a war. But then I found out, that Teletubbies is on the TV. I had to cancel the war, but let my egg/milk robot kill them all instead".

I dag er planeten Jukkis utryddet.