Den franske revolusjonen

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
(Omdirigert fra Den Franske Revolusjon)
Hopp til navigering Hopp til søk

«Alle franskmenn er like, men noen franskmenn er likere enn andre!»

- Napoleon om Den franske (r)evolusjonen

Den franske revolusjonen strakk seg fra 1936 til 1945, og handlet mest om en ny type isbiter som Ludvig den fjortende gjerne ville få ut på markedet. Dette ville ikke folket finne seg i, så de sendte en liten gruppe opprørere til kongen for å si ham ett alvorsord. Det gikk ganske dårlig ettersom Ludvig & Co. bare bestakk lederen, som forresten het Pierre, med en liten bit ost. Og en hel del vin.

Historien om Pierre[rediger]

Når det ble klart at Pierre hadde sveket det franske folk ble han lyst i bann fra samtlige kebab-sjapper i landet, noe som gjorde ham så sint at han spiddet kongen med en agurk. En veeeldig skarp agurk. Noe som førte til at folket ble kjempe glade, og inførte ett kommunistisk diktatur med Pierre i spissen. Senere ble Pierre kjepp-jaget fra frankrike av uvisste grunner. Da søkte han tilflukt i Norge, hvor han endret navn til Per og startet kommunist-avisen "Ich Liebe Meine Führer". Denne avisen solgte ikke så godt, og det hele endte med at Per jobbet i en kebab-bod i Sørensand til han døde av en kylling pizza i 1974. Yoghurt-reklame er grunnen til den franske revolusjonen at folket ikke fikk de rette oppskriftene på yoghurt. De var sånn: "FUUU" og angrep.


Den ikke-franske revolusjonen[rediger]

Mer revolusjon: et bilde av den første franske statsministeren, Jousse Jalapeño. Lett gjennkjennelig med Franskloff-formet-som-en-sko merket rundt armen

Den ikke-franske revolusjonen er egentlig en serie på TV som kom så tett på hverandre at det kan være like så riktig å snakke om den ikke-franske evolusjon. Revolusjonen begynte med stormingen av mine-con i 1789 i Paris, Frankrike. Bastiljen ble selve symbolet på den franske revolusjon, fordi det var der alt det statlig franske godteriet lagret. Etter stormingen av festingen fulgte avsettelsen av den franske kongefamilien, på grunn av folk flest hadde fått avsmak på kaker og vil ha de godetriene som dobbeltmonarken Louis den 16/17 hadde tatt fra dem.

Tredje trinn i den franske evolusjonen var innføringen av skrekkveldet, anført av Maximilian Robespierre, som senere har vist seg å være stamfar til den kjente skrekkskikkelsen Frederick Krüger. En annen gren av familien fører frem til Myers-slekten, som den berømte Michael Myers kommer fra.

Skrekkveldet deles inn i to deler, der andre delen, den store skrekken, førte til at lederskapet begynte å myrde hverandre - av mangel på folk å myrde. Den kraftige nedgangen i folketall det siste tiåret i det attende århundret regnes idag for å være skyld i at folketallet i Tyskland er større enn i Frankrike. Samtidig er det viktig å se noen av de positive ringvirkningene revolusjonen har hatt, hvor fritt Barne TV er ett av kravene Roberspierre hans gjeng med revolusjonære liberalister fikk gjennomslag for har overlevd frem til i dag.

Etterhvert som evolusjonen skred fram fremstod tre ledende skikkelser som alle kalte seg Napoleon, og som alle tenkte på samme måte, og fremmet tanken om at "alle franskmenn er like, men noen franskmenn er likere enn andre".

Den franske (r)evolusjonen er i dag inne i femte utviklingstrinn, også kjent som den femte republikk. Det er uvisst når (r)evolusjonen skal komme til sitt endemål. Alle ville ha Napoleons kake.