Captain Falcon

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«FALCON PUNCH!!»

- Captain Falcon om alt han ikke liker

«FALCON KICK!!»

- Captain Falcon om Chuck Norris' roundhouse kick

«Show me your moves!»

- Captain Falcon om dansinga til Lars Sponheim

«Yes!»

- Captain Falcon om å komme seg inn i den trange drakta hver morgen

«Come on!»

- Captain Falcon om rushtrafikken

«Show me your boobs!»

- Captain Falcon om å være frekk mot MacGyverEtt sekund etter at dette bildet ble fremkalt steg det en kopi av Captain Falcon ut av det som levde i 10 sekunder. Innen da hadde den oversvømt Las Vegas, stoppet global oppvarming og funnet opp selvtoastede smørbrød. Det siste imponerte ikke MacGyver.

Da Chuck Norris fødte seg selv med pur viljestyrke fryktet det hellige brorskapet Nintendo at han og hans roundhouse kick skulle avbalansere universet med sin storhet. De trengte en motpart og naturlig rival, så de fikk da Gud, Allah, og et par tusen hinduguder til å si "La det bli mer storhet!" samtidig, og da ble Captain Falcon skapt, og sammen med ham: hans Falcon Punch.

Som alle kapteiner (untatt Kaptein Vom) var han ingenting, men ble skapt om til essensen av manlighet gjennom en 8-dagers jobb av nevnte guder. Idét han oppnådde selvbevissthet var det første han gjorde å løpe bort til et svart hull og Falcon Punche det i filler. Både Gud og Allah feiret sin store skapning mens hindugudene fungerte som heiagjeng, men Captain Falcon hadde ikke tid, og løp rundt og Falcon Punchet alt han så for å veie opp for all roundhouse kick energien Chuck Norris hadde sluppet løs. Til slutt så hadde han slått i stykker all hvit materie i Andromedagalaksen så det var bare igjen svart materie. Captain Falcon så da sitt oppdrag som midlertidig fullført og reiste til fremtiden en stund for å race F-Zero.

Paven erklærte Captain Falcon offisiell gud for fart, Falcon Punching, testosteron og mandighet. De to siste er svært omdiskuterte, siden Chuck Norris allerede var blitt nominert til titlene av Gandhi etter at han roundhouse kicket den gærne muslimen som prøvde å drepe ham. Chuck og Falcon bestemte seg for å løse tvisten i en wrestling-match i Japan, hvor de tok på seg kunstnernavnene Fatman og Little Boy. Kampen endte uavgjort, da arenaen var mer eller mindre pulverisert etter 5 sekunder. Amerikanerne fikk skylden.

Som Chuck Norris' motpart er de dømt til evig kamp når de ikke er ute og drikker øl sammen. Den eneste egentlige faren for Captain Falcon er MacGyver, som kan tukle med Blue Falcon når han minst venter det. MacGyver saboterte en gang bremsene, men Captain Falcon merket ingenting fordi han bruker dem ikke uansett, for den eneste gangen han bremser er når han kommer hjem og da kjører han som regel føttene gjennom cockpitgulvet og bremser Flintstones-style. MacGyver planlegger nå å tappe bensinen med sugerør, blande den med diazepam, en svensk krone og en dråpe av Chuck Norris' feminine side for å lage en slags revers-big bang bombe for å fleipe litt med Falcon. Altså legge den under bilsetet hans. Dessverre pga. at Chuck kvittet seg med sin feminine side en gang før han ble født kan det ta en stund før superbomben ser dagens lys.


Dokumenterte opptak[rediger]

Under hjelmen hans skuler det seg en svær afro.