Burka

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Festburka fra Øvre Amalgam
Hufsa er vel den mest kjente brukeren av burka
Afghansk skole er blitt mye enklere etter at de kombinerte burka og koordinatsystemer. Nå slipper læreren å bruke navn, alt går unna med de revolusjonerende burkakoordinatene kalt burkinater.

«Ja!»

- Knut Storberget om burka

«Nei!»

- Knut Storberget om burka like etterpå

«Joa..»

- Knut Storberget like etter

«Ikke det?»

- Knut Storberget om burka etter å ha blitt irettesatt av Jens og Kristin

En burka er et plagg brukt av kvinner i muslimske land. En burka kan gjerne inneholde en naken kvinne, uten at noen merker det (selv om man strengt tatt ikke er naken når man går kledd i et telt). Hufsa er en ivrig bruker av burka, trolig fordi hun ikke er mye å se på. Da er det greit å kunne skjule seg.

Utseende[rediger]

En burka ser som sagt ut litt som et telt, med et nettingfelt til å ha foran øynene, en burka er ofte farget svart, mørkeblå eller ubestemmelig mørksvartgulgrønnlilla med mørkmørkrøde felter. En burka er stor og vid i nederkant, slik at en mann gift med ei stygg dame bare trenger å løfte litt på burkaen for å ha seg litt.

Regnburka[rediger]

Ny information fra Reuters forteller at det er blitt satt i gang en masse produksjon av en ny type burka! Det er for tiden Coop og Rema som står bak produksjonen av den nye typen burka. Navnet er enda ikke valgt, men det diskuteres mellom regn-burka eller antiregn-burka. Bergans skal ha forsøkt på dette tidligere, men burkaen ble for fargerik og lite nøytral. Ett av hovedproblemene var at Bergansburkaen var vindtett, noe som gjorde det vanskelig for folk å bruke den i motvind, alle har jo sett hvordan det gikk med Marilyn Monroe. Det var vist også for mye lommer i den i forhold til hva som er lovligt i følge DIBA (Den Internasjonale Burkabruker Alliansen) som står for lovgivning av hva som er lovlig på en burka og andre viktige valg. Den nye Burkaen skal vist nok bli masseprodusert av coop og rema i form av noen svarte plastikkposer med hull i som man bare kaster etter bruk. Og skal selges i store ruller rundt om i Norge i forskjellige dagligvarebutikker.

Positivt?[rediger]

En burka blir oppfattet som noe meget negativt blant militante feminister, mens trangsynte menn mener kvinner får større selvtillit og sexpotensiale av å gå kledd i telt. Det eneste positive med en burka er, som jeg ser det:

  • Du kan se på andre helt uten at de ser deg.
  • Ingen spørr en dame i burka om legitimasjon, av frykt for å virke blasfemiske. Det fører til at en 14 år gammel gutt godt kan kjøpe røyk kledd i sin mors burka, og dermed utgi seg for å være over 18 år.
  • Det er plass til minst to menn (eller 5 dverger) under en burka, noe som kan føre til rimelig interessante situasjoner....
  • Du trenger ikke ha med telt hvis du skal på telttur
  • Man kan gjøre diverse ting som onani uten å bli merket
  • Burka bruker man i bassenget.
  • Skjuler utseende til kvinnene (Som noen vet, så bruker kvinner burka for å ikkje "friste" mennene til enkelte ting. Egentlig burde jo kvinner gått uten burka, ettersom en svær person med burka er mer fristende enn et svært valkemonster med mere skjegg enn de fleste arabiske menn. )

OBS!!![rediger]

Kvinner som bærer burka kan ofte forveksles med kvinner som kun er ute for å tørke gardiner/sengetøy. Tørkesnorer/-stativ brukes imidlertid ikke i deres kultur.

Populær blant norske konvertitter[rediger]

Osloburka.jpg

Mer og mer har de norske konvertitter oppdaget den tradisjonsrike burkaen, og har omfavnet klesdrakten til bruk i det Nye Norge. Burka benyttes idag av nordmenn, både til hverdag og fest.

Tegn på denne nye norske "moten" var tydelig på 17. mai 2010 da russejenter over det ganske land kunne ses i den artige russeburkaen. Endel norske jenter har jo ennå ikke konvertert til den nye religionen, men det blir sagt at mange av disse jentene i årets kull faktisk likte dette flerkulturelle plagget såpass godt at de likevel valgte russeburkaen fremfor kjedelig tradisjonell russedrakt.

Burkabombe[rediger]

I senere år er burkaene blitt muslimenes nye hærbekledning. Burkaene inneholder store innerlommer, der det er plass til både bomber og granater, hagler og rifler, koran og bønnebok. En egen muslimsk retning, kalt "Sheerinerne", bruker ofte onde knep som dette for å overvinne deres største fiender: gingerene, også kalt "de røde" eller/og "blodhårede satanvenner". I 2010 ble dessten den første burkabomben laget, og ved å trykke på en enkelt knapp, sprenges plagget i fillevev, og de menneskene som er innenfor 50 meters rekkevidde vil da trekkes inn i denne massive eksplosjonen.

Spøkelseskladden er kjent som oppfinneren bak "burkabomben"