Brukerdiskusjon:Trubadurix/Arkiv1

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Trubadurix ruler!

--Sosekopp 16. mar 2007 kl. 10:19 (EDT)

Forslag[rediger]

Lurer på om det ikke kan være lurt å ha en stor advarselboks på forsiden av Ikkepedia om at det kun er virkelig ting eller personer og lignende som skal ha artikler. Har allerede slettet mange artikler som f.eks nina, joda, 167% osv. Kunne f.eks stått følgende:

  • Før du skriver en artikkel på Ikkepedia

SKAL DU:

  • Skrive om en virkelig hendelse, person eller lignende på en morsom og "usann" måte.

SKAL DU IKKE:

  • Bruke banning eller andre sjikanerende ord i en artikkel.
  • Skrive om ting som ikke ville stått i et virkelig leksikon.

BØR DU:

  • Skrive mer en setning.

OM DU IKKE FØLGER DETTE RISIKERER DU:

  • Utestenging fra å skrive på siden i opptil 1 år.

Dette er bare et forslag. Kan sikkert være andre ting som kan stå der også, men det bør stå slik at man slipper alle disse elendige artiklene som ikke har noe her å gjøre. For at Ikkepedia skal fremstå som "seriøst", (Vet at poenget med Ikkepedia er å være humoristisk), så må man få bort alle de artiklene som ødelegger de bra artiklene som ligger her. Er bedre å ha 10 personer som skriver glimrende enn 5.000 fjortiser som bare skriver tull. Håper vi kan bli enige om noen retningslinjer for å gjøre Ikkepedia til et virkelig morsomt leksikon. Bart Homer 18. mai 2007 kl. 16:08 (UTC)

Takk for at jeg ble administartor[rediger]

Må si tusen takk for dette. Skal bruke makta til Ikkepedias beste. Bart Homer 18. mai 2007 kl. 15:23 (UTC)

Tusen takk fra meg og. Hvis du ser på Diskusjon:Morse har jeg funnet ut hvordan man endrer på Ikkepedia-logoen. --Sosekopp 19. mai 2007 kl. 12:09 (UTC)

Melder meg som administrator[rediger]

Forum:For mye tullete artikler skrev jeg det første inlegget. Jeg stiller gjerne opp som administrator. Jeg regner meg som en ganske morsom fyr som burde passe som administrator. Som eksempel kan du se på Donald Duck som jeg har skrevet. Jeg synes den ble bra, men du kan gjerne komme med kommentarer om det ikke er riktig humor. Om jeg blir valgt vil jeg fjerne mange innlegg som ikke inneholder noe, eller barnslige artikler som ikke har noe på Ikkepedia å gjøre. I tillegg til å skrive artikler naturligvis. Jeg mener at artiklene som er på Ikkepedia skal være akkurat som et vanlig leksikon, bare med humoristisk og "usant" innhold. Artikler som f.eks Preben er homo har ikke noe her å gjøre synes jeg. Følgende står i nevnte artikkel: Det som står i artikkelen er helt sant. jeg lyver ikke. han liker å få den i... Dette blir for dumt, og vil kanskje gjøre at personer synes Ikkepedia blir for barnslig til å gidde å skrive noe her. Det er altfor mange slike artikler. De må bort mener jeg. Vennlig hilsen Bart Homer 17. mai 2007 kl. 23:26 (UTC)

Buddy Jesus[rediger]

Angå. Buddy Jesus, hva med å lage en norsk utgave? F.eks. Håkon Moslet. --Ingaleis 3. mai 2007 kl. 09:27 (UTC)

Det var planen det, å belønne skikkelig arbeid. (jeg så at du forandret på norsken din..he he)...Vel, skal vi ta Håkon Moslet, da? Jeg kan alltids finne en annen.Artikler med godt språk kan anbefales av Sylfest Lomheim? --Ingaleis 3. mai 2007 kl. 10:39 (UTC)
"Du har fulgt en lenke til en side som ikke finnes ennå." burde bli "Du har kommet til en side som ikke er i bruk." Er det Ueland som er sjegen her? --Ingaleis 3. mai 2007 kl. 12:04 (UTC)

Jepp, bra at vi er flere, da...har kanskje vært her lengre enn deg, tilogmed? Vel, Moslet er en sånn p3-musikkansvarlig, tror jeg. Hmm..kanskje DVD-jon? --Ingaleis 6. mai 2007 kl. 15:10 (UTC)

Joda, bare sett i gang. Men Jesus er også en ålreit fyr, altså. Kanskje du kan lage en ny kategori, for det må uansett være annen tekst på denne. --Ingaleis 7. mai 2007 kl. 21:40 (UTC)
Jeg tror jeg nå kanskje forstår hvordan maler lages, så hvis ikke du har laget den Mosleten, kan jeg gjøre det. Kanskje. --Ingaleis 20. mai 2007 kl. 16:22 (UTC)
Det er sikkert bare å klippe og lime fra buddy jesus, og forandre bilde, tekst og kategori. Jeg kan hjelpe hvis du får problemer. --Trubadurix 20. mai 2007 kl. 16:24 (UTC)

Infoboks hadde vaert veldig greit paa f.eks. artikkelen min om Magnus Lagabøtter hadde hatt en infoboks, med info og slikt. Hadde sett veldig bra ut!

P.S! Bruker engelsk linux naa, saa jeg har ikke de norske bokstavene.

--Sosekopp 6. mai 2007 kl. 15:13 (UTC)

Takk for infoboks![rediger]

Supert jobba! Da kan jeg starte på en laaang serie om norske konger... --Sosekopp 7. mai 2007 kl. 13:06 (UTC)

Re:Hei igjen![rediger]

Joa, gjerne det. Har nok at tid, men jeg trenger nok litt opplæring.

Hvordan er det med å kopiere fra den andre ikkepediaen? Går det greit?

Det hender det er gode avsnitt der i artikler som vi har her også.
Vel, jeg tenkte bare på å sakse tekst, da. Men antar da at det er i orden. Heter det samme der borte.

--Ingaleis 7. mai 2007 kl. 21:40 (UTC)

??[rediger]

har ett spørsmål, hvorfor slettet du alle innleggene mine?

greit nokk[rediger]

greit nokk, det var jo ikke min mening å såre noen, (noe jeg egentlig ikke gjorde da Øyvind er meg, og jeg spurte niklas om det var greit å han syntes dn var ganske festlig, og kristoffer skrev sin selv).

mn kan jo forstå hvordan det kan komme feil ut, spesielt med tanke på at rx200 (som er en i klassn vår) konstant forandret dem til noe som kan klasifiserers som cybermobbing tidligerre idag.

vi syntes det ikke gjorde noe om de stod der så jeg gjenopprettet dem, men kan jo forstå hvordan det kan tas feil vei.


mvh

AC

Forumet[rediger]

La inn et spørsmål på forumet. [[1]] Ærlig talt, den ene ikkepediaen har reklame, (den andre altså), har du snøring på hva dette er for noe? Vandalisme på høyt nivå? Greswik 20. mai 2007 kl. 14:18 (UTC)

Analsex[rediger]

Hallaisen o store stammens trubadur. Smett nett in på artikkelen om analsex, og gje meg ein lyd om ka du synes;)--Miraculix 30. mai 2007 kl. 17:20 (UTC)

Fant ingen andre steder å svare deg..[rediger]

Ja takk^^; Flytt ecchan til bruekr siden min hvis du vil. ^^