Brukerdiskusjon:Hybelkaninen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen, Hybelkaninen!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

rody45 ~BC (diskusjon) 18. mai 2015 kl. 06:52 (UTC)

Les punktene.

Artikler skal ikke signeres, men diskusjoner skal. :-) --rody45 ~BC (diskusjon) 18. mai 2015 kl. 06:57 (UTC)


Ser på artikkelen din at du bruker McGyver. Les punktene ovenfor hva vi mener om han og diverse andre. Sett heller inn et bilde av en artikkel. (Med dobbel k)😀 --rody45 ~BC (diskusjon) 24. mai 2015 kl. 12:23 (UTC)


Bra utvikling 🌄--rody45 ~BC (diskusjon) 25. mai 2015 kl. 12:38 (UTC)

Tuse takk[rediger]

Tuse takk, men ka e de' herre her???

Pokemon.jpg


Hei du. Det enkleste måten å se hvordan ting gjøres er å finne seg en side hvor det er ting tilsvarende det du vil ha eller gjøre med en side. Klikk rediger og se hvordan det er gjort. Jeg er ikke mye datakyndig, men kan vel finne ut av det tror jeg. Er opptatt med andre ting noen dager framover, men kommer så fort som mulig tilbake. --rody45 ~BC (diskusjon) 27. mai 2015 kl. 13:24 (UTC)

Angående sletting av Erna Solberg, så må du lage ny. Pass på at du bruker stor bokstav i navnet. Er kanskje en bagatell, men det ser så innihampen slurvet ut. Tenk det er mange hundre som leser hva du skriver. Gjør det riktig første gang. Bruk forhåndsvisknappen istedet for å lagre med en gang, da er det lett å se hva som er dårlig, og legre etterpå.

--rody45 ~BC (diskusjon) 27. mai 2015 kl. 13:30 (UTC)

øhh,[rediger]

Takk for tipset. (Forresten, Erna-greia har ingenting med meg å gjøre. Noen andre glemte å signere, antar jeg.)

Hybelkaninen (diskusjon) 29. mai 2015 kl. 05:59 (UTC)

Det kan jo være jeg som var litt kjapp og rasket ivei noe da vet du :-) --rody45 ~BC (diskusjon) 31. mai 2015 kl. 08:31 (UTC)
Blokkering av IP adresser. Når folk ikke oppfører seg som folk blokkeres brukeren , og jeg tror det blir den medfølgende dette inklusive IP adressen. Hvis folk ikke er bruker, blokkeres IP adressen det blir lagt inn fra.
Skjønner ikke helt hva du mener med disse "malene" --rody45 ~BC (diskusjon) 3. jun 2015 kl. 10:28 (UTC)

Kontakt[rediger]

Hei. Jeg ser du er godt på vei til å bidra med noe konstruktivt til Ikkepedia. Det er jo flott! Jeg la også merke til dine spørsmål om artikler og sånt. Kan du vennligst beskrive i detalj det du ønsker å endre på og i hvilken artikkel slik at jeg kan følge med? Bare svar her eller send meg en e-post via [email protected] Takk | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 3. jun 2015 kl. 23:12 (UTC)

  • Nå er det lenge siden slike ting skjedde. Det var ved oppgradering/revidering av serveren borte i Canada at slike ting skjedde. Det brukte å ordne seg etter noen dage Håper det gjør det denne gangen også. Vi får være litt tolmodige ! --rody45 ~BC (diskusjon) 15. aug. 2015 kl. 19:58 (UTC)Det er bra at du jobber litt med dette. Det var en særdeles elendig artikkel. Jeg greier ikke å følge med over alt. Er blitt alene med å være politi (administrator) og rekker bare å kontrollere det som kommer som nytt eller endringer. Mye dritt ligger rundt omkring uten at jeg vet om det. --rody45 ~OM (diskusjon) 16. jan. 2016 kl. 15:43 (UTC)


Skal se litt på det du skriver om Minecraft. Innimellom er det noe destruktive krefter som herjer her inne. De får som oftest permisjon en tid :-)--rody45 ~OM (diskusjon) 3. feb. 2016 kl. 11:09 (UTC)

Sær skri ving[rediger]

Hei, jeg flyttet malen din, Mal:Ordfordeling til Mal:Særskriving, siden orddelig ikke er det du beskriver i malen, men noe annet ;) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 12. feb. 2020 kl. 16:44 (UTC)