Brukerdiskusjon:Elsehåærr

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen, Elsehåærr!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

--Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 2. mar 2010 kl. 15:18 (UTC)

  • Strålende jobb med musikkartikler!!--Obowatt 3. mar 2010 kl. 20:32 (UTC)
Du gjør en veldig god jobb, men jeg skulle gjerne sett litt lengre artikler. Men det du gjør er veldig morsomt og hvis du fortsetter slik, kommer jeg til å nominere deg til både månedens noob og månedens Ikkepedianer! -Slettefantomet Paddekaka 5. mar 2010 kl. 06:53 (UTC)
Gratulerer! Du er blitt nominert til både månedens Ikkepedianer og månedens noob! Gratulerer! Men jeg ser likevel at artiklene dine blir litt lengre :-) -Slettefantomet Paddekaka 9. mar 2010 kl. 13:25 (UTC)

Takk for tilbakemelding.

Jeg skal suksesivt forsøke å skrive lnenger, men det er viktig å få ut det som flyter før inspirasjonen ebber ut.

Er det noen anbefalte mål?

Kommer til å gå gjennom mine artikler. Kan godt bistå i dugnadsprosjekter....

Det er ikke noen "mål" på Ikkepedia i den forstand. Og jeg har full forståelse for at "ting må ut før inspirasjonen forsvinner". :-) Hvis man greier å gjøre artiklene såpass lange at de i alle fall får en sånn ting på høyre side som gjør at du kan bla opp eller ned (aner ikke hva det heter!) så er det på en måte "minstekravet" i mitt hode. (Selv om det de facto ikke fins noe minstekrav på Ikkepedia.) Dugnadsprosjekter finnes det masse av, og vi trenger alltid hjelpere! For tiden holder Hageforeningen på å renske opp artikkelen Kiwi (fugl), selv om vi for det meste bare sitter på en benk og spiser krumkaker og tørre vafler som er igjen fra julebasten. Hvis du tar deg en titt på Ikkepedia:Ting å gjøre, finner du nok mye som kan gjøres! Jeg vil anbefale å ta en titt på noen av Ikkeprosjektene som ligger ute, og se om du passer til noen av dem :-) God jobb! -Slettefantomet Paddekaka 9. mar 2010 kl. 18:55 (UTC)

Et lite tips[rediger]

I stedenfor å lage to identiske artikler med bare en bokstav i forskjell i tittelen, kan du lage en omdirigeringsside. Med det mener jeg en artikkel som vidrefører leseren til artikkelen med korrekt tittel. Jeg så bl.a. på artikkelen Bomsau, så laga du en identisk under navnet Bomsauen. Bomsauen har jeg nå gjort om til en omdirigeringsside som omdirigerer leseren til artikkelen Bomsau. Dette kan også du enkelt gjøre. Du skriver bare #REDIRECT [[Navn-på-artikkel-som-skal-omdirigeres-til]] og ikke noe mer i artikkelen. --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 11. mar 2010 kl. 11:58 (UTC)

Man lærer så lenge man har lever. Årsaken til doblingen var at jeg ikke visste hvordan man skulle redigere når man først hadde opprettet feil....--Elsehåærr 11. mar 2010 kl. 15:01 (UTC)
Det har jeg full forståelse for. Derfor jeg forklarte deg det jeg forklarte deg. Men vær klar over at du også kan flytte en artikkel hvis du oppretter en artikkel med feil navn. Over artikkelen har du nemlig en del lepper. Deriblandt "rediger", men du har også en leppe som heter "flytt". Trykker du på den, kan du flytte artikkelen slik at artikkelen får riktig navn. Evt. kan du snakke med en av oss administratorer slik som meg, Padda, Obowatt eller en annen admin, så gjør vi det for deg ;)
Og så var det en siste ting, når du skriver på en diskusjonside, skal du ALLTID signere. Dette gjør du ved å skrive ~~~~ eller trykke på knappen Button sig.png som du finner sammen med resten av knappene over redigeringsboksen. --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 11. mar 2010 kl. 13:53 (UTC)

Månedens N00b mars 2010[rediger]

Månedens n00b på Ikkepedia Månedens n00b mars 2010

Gratulerer så mye som månedens n00b mars 2010! Føl frihet til å lime inn {{N00B|Måned=mars|ÅR=2010}} på din brukerside!--Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 3. apr 2010 kl. 13:27 (UTC)

Takker for det. Det er også interessant å merke seg at jeg konsekvent blir omtalt som "hun" og "henne". Sist gang jeg så etter kunne det ikke skjules, og jag ville skapt furore om jeg tok til å skifte i en damegarderobe.--Elsehåærr 12. apr 2010 kl. 12:49 (UTC)--Elsehåærr 12. apr 2010 kl. 12:49 (UTC)--Elsehåærr 12. apr 2010 kl. 12:49 (UTC)

Galapagås[rediger]

Hei! Jeg har flyttet Galapagås til Bruker:Elsehåærr/Galapagås, siden du ikke har redigert den på mange år. Hvis du lurer på noe, er det bare å spørre!
-- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. nov. 2019 kl. 15:22 (UTC)

Har du tenkt å fortsette på artikkelen, siden du flyttet den tilbake? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. nov. 2019 kl. 16:19 (UTC)