Brukerdiskusjon:CartoonistHenning

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hemmelig... Raskt! Skriv noe!!! Dumme bidrag Sider av CH BloggCartoonistHenning 09 2010.jpg

Din tur!

Før du sier noe, bare ta en titt på følgende regler:


A. signer med ~~~~
B. legg inn beskjedene dine nederst på siden
I. Ikke fjern noe
II. Ikke mobb
III. Vær morsom
IV. Ingen promp eller bæsj
V. Les dette
VI. Vær morsom
VII. Ikke endre noe i arkivene mine. Jeg vil angripe deg med øks!
VIII. Ta på deg støvler og ikke sandaler! Det er villmark her.
IX. Vær morsom
X. Ikke gjenta det samme, fordi da blir det ikke morsomt mer.
Viktige eller personlige ting: [email protected]Klikk og skriv en ny melding (click and write a new message).


Arkivarium

Ikke forvirr med akvarium...

Blokkeringer[rediger]

hei du.

Jeg ser at du blokkerer på brukersiden, mens jeg tror jeg har brukt diskusjonssiden til blokkering i alle år. Hmmmmmmm --rody45 ~BC (diskusjon) 29. nov 2011 kl. 11:10 (UTC)

Jeg skjønner ikke helt hva du mener med blokkering på brukerside. Når du trykker på "blokker" (lurt med høyreklikk + ny fane) i Siste endringer kommer du på spesialsiden "Blokker bruker", så når du kommer på denne siden er alt i orden. "Blokker bruker" sperrer brukerkontoen for redigering, men den beskytter verken brukersiden eller diskusjonssiden | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 29. nov 2011 kl. 12:41 (UTC)
Det jeg mente at jeg trodde at det vanligvis sto blokkeringen i en ramme på diskusjonssiden til en blokkert bruker, og ikke på brukersiden, men det er kanskje ikke slik ??--rody45 ~BC (diskusjon) 1. des 2011 kl. 16:08 (UTC)
I en ramme... du mener sidemenyen til venstre? I så fall kommer du på akkurat samme side og er det ingen problem | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 2. des 2011 kl. 19:43 (UTC)

Takk for det. Jeg har endret det.--BobBilly (diskusjon) 9. feb 2012 kl. 20:17 (UTC) (se, jeg fikk det til)

Masse meldinger ![rediger]

Det flommer inn meldinger som ikke har noe her å gjøre. ?????? Jeg rekker nesten ikke å slette alle :-)--rody45 ~BC (diskusjon) 25. feb 2012 kl. 22:07 (UTC)

Jeg tok meg litt ferie. Er aktivt døgnet rundt fra nå av ;-) Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 26. feb 2012 kl. 01:42 (UTC)

Omdirigering av Hovedsiden til Youtube ?[rediger]

Må innrømme at dette skjønner jeg ikke.

De fleste kommer vel inn eller logger seg på forsiden. men den har du altså re-dirigert til Youtube ??? --rody45 ~BC (diskusjon) 1. apr 2012 kl. 12:04 (UTC)

Sjekk datoen i dag?! Er nok Cartoonistens form for humor vi ser et tilfelle av her? --82.147.41.118 1. apr 2012 kl. 12:10 (UTC)
En klassisk RickRoll er nok et verdifult alternativ for aprilsnarrene rundt omkring på nettet? xD Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 1. apr 2012 kl. 12:36 (UTC)
:-) --rody45 ~BC (diskusjon) 1. apr 2012 kl. 13:18 (UTC)

Tilgangsfeil[rediger]

Jeg får ikke redigert Hovedsiden tilbake. Får melding om "Tilgangsfeil" og at det er problemer med min loginn. Tilgangsfeil Du har ikke tillatelse til å tilbakestill raskt endringene til den siste brukeren som redigerte en bestemt side på grunn av:

Det ser ut til å være et problem med innloggingen din, og den ble avbrutt av sikkerhetshensyn. Trykk Tilbake i nettleseren din, oppdater siden og prøv igjen. Dette fikser vel du ? --rody45 ~BC (diskusjon) 9. mai 2012 kl. 09:00 (UTC)

Dessverre så er dette noe jeg ikke kan fikse. Også jeg har hatt denne meldingen særlig når det gjelder at jeg har vært på en bestemt side i lenge og deretter tilbakestiller e.l. Det er altså ikke noe å få panikk av ;-)
Om du er logget inn eller ei, det skader ikke å trykke F5 (eller en annen refresh knapp på tastaturet) bare for å bli kvitt disse (midlertidige) cookies og prøv deretter å redigere/tilbakestille igjen. Det er sånn som jeg alltid gjør.
Og 1 ting til: Kan du ikke bare kontakte meg på [email protected] ? Jeg slet med å logge meg inn her, så jeg rakk ikke å svare kjapt | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 14. mai 2012 kl. 00:10 (UTC)

Gratulerer med dagen[rediger]

Ser du fyller år i dag, så får gratulere deg med dagen. Hvor gammel var det du ble forresten? 14? Ha en fortsatt trivelig bursdag iallefall! --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 25. mai 2012 kl. 14:22 (UTC) (fra et hotellrom i Alta av alle plasser her på jord...)

Jo takk, jeg ble Mal:EXPR:2021-1992 :p Bortsett fra en muntlig utspørring av en kjedelig fagoppgave i bedriftsøkonomi, fikk jeg feire dagen min med bløtkake og kinamat. Vi fikk også nyte en deilig sommervarme opp til 30 grader Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 26. mai 2012 kl. 01:09 (UTC)

Danske.[rediger]

Kan du så mye data at du kan se om det er en del fra Danmark som kommer inn her nå. I det minste så skrives det på Dansk hos http://ikkepedia.org/wiki/Spesial:Bidrag/212.251.165.70 Jeg mener det er flere som har kommet et par dager nå ??????--rody45 ~BC (diskusjon) 7. sep 2012 kl. 16:17 (UTC)

Er ikke autoritativt svar på hvor brukeren befinner seg, men han er kanskje Canal Digitalkunde i Bodø [[1]]? Ikke vet jeg hvorfor han skriver dansk, men hvorfor ikke - norsk er da egentlig bare litt avansert dansk språk? --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID -ja, de har gjort det: [[2]] 7. sep 2012 kl. 19:01 (UTC)
Nå er det kommet noe engelsktalende poder inn her. Dette ser for meg ut som noen som ikke har noe her å gjøre. Du kan mere enn meg om sånnt. Derfor...... Sjekket IPadresser på dette og det er fra helt forskjellige steder på kloden. Da stopper det der hos meg :-) --rody45 ~BC (diskusjon) 17. des 2012 kl. 19:25 (UTC)
Internett Protokoller opprinner som regel ikke i et bestemt land. De blir tildelt av internettleverandøren. Det er sikkert en midlertidig, variabel IP. Men... hvorfor blir det innvasjon her når jeg er fraværende?? Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 18. des 2012 kl. 20:23 (UTC)
Ikke vet jeg. Dette skjønner jeg ikke mye av, men jeg har blokkert en del av disse adressene, men det er kanskje ikke noe hjelp i hvis det genereres nye senderadresser etterhvert. Ellers kan du lese hva jeg skriver i forumet.--rody45 ~BC (diskusjon) 18. des 2012 kl. 21:52 (UTC)

Hallo. I am Japanese Uncyclopedia user.[rediger]

You are a sysop in Slovene Uncyclopedia, aren't you.

So, could you delete this page. This is insulting 額田倫太郎 and ムツケ.

You are active in Ikkepedia. So, I came here. Please delete !--What here area team (diskusjon) 14. okt 2013 kl. 17:21 (UTC)

Hello, I'm around everywhere, even when you can't see me. I would recommend posting your messages on meta:User_talk:CartoonistHenning. Thank you | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 19. okt 2013 kl. 22:34 (UTC)

Overskrift.[rediger]

Hei.

Lagde en artikkel i full fart og oppdaget først da jeg hadde lagret artikkelen at overskriften var feil. Er det mulig å endre den på noen som helst måte?


Kan ikke du ta kontakt med "Hybelkaninen" ? Han har noe brukerspørsmål som jeg ikke er kyndig nok til å svare på. --rody45 ~BC (diskusjon) 3. jun 2015 kl. 18:28 (UTC)
Okei. Fint du er her fremdeles for å rydde opp. Har forventet meg en ødemark og noen hetsesider om Ole Torps hvite hår, men det ble bedre enn forventet. Stå på! Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 3. jun 2015 kl. 22:55 (UTC)

Du ba meg om å be om hjelp...[rediger]

Hillu![rediger]

Dette er et svar på ditt svar på spørsmål jeg spurte rody.

Hvis du tror denne emner (Jeg er verdensmester i rettskriving!) handler om:

Hvis du derimot er ute etter ting jeg er ute etter å vite, kan du slå deg løs på lista mi:

Nr. 0:

Hvordan lager man sånne sexy små bokser i høyremargen med bilde på toppen og masse tekstbokser under?

Nr. 1:

Hvordan lager jeg en ekstern link sånn at jeg kan gjøre dette til en monthy-python referransevits?

Nr. 2:

Hvordan limer jeg inn maler? (F.eks. mal:dansemelk)

Nr. 3:

Hvem er det som opprettet ikkepedia? (altså, hvem betaler for server-domain-en/et "ikkepedia.org"?)

Nr. 4:

Er det greit om jeg pøser på med flere spørsmål når jeg kommer på dem?

Hybelkaninen (diskusjon) 6. jun 2015 kl. 16:49 (UTC)

Litt info[rediger]

Importent messidsj:[rediger]

Jeg skal fly avgårde til Tyxland og vere de i ca. halvannen uke. Kan hende jeg ikke blir online i det hele tatt, så jeg tenkte bare å si Adios før jeg stikker/stakk.

mvh, Hybelkaninen von galednørT (Var (kanskje) her 😨) 18. jun 2015 kl. 21:20 (UTC)

Slutt.[rediger]

Hei du. Nå slutter jeg. Foreslår at du utnevner Fagerheim til administrator. Alternativt la siden flyte i alt tøv og dritt. Eller slokker lyset og stenger butikken.🤓 --rody45 ~OM (diskusjon) 5. sep. 2016 kl. 06:21 (UTC)

Nye administratorer[rediger]

Får du gjort noe med noe erstatning for meg? Det vil bli helt kaos her hvis ikke det aller værste søppelet blir fjernet etterhvert.--rody45 ~OM (diskusjon) 15. nov. 2016 kl. 21:35 (UTC)

Overtar du for en stund ? --rody45 ~OM (diskusjon) 31. jan. 2017 kl. 22:11 (UTC)

Prøver så godt jeg kan | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 1. feb. 2017 kl. 00:21 (UTC)


Nå er det vel på tide for meg å slutte. Ser ikke at det er andre som gidder å være admin og delta i rydde jobb. Jeg tar bare på overflaten nå og ønsker velkommen, men jeg har ingen intensjon i å være den som gjør ryddejobben i flere år. Måtte skrive dette nå når jeg ser det er liv i deg :-) --rody45 ~BC (diskusjon) 16. jul. 2017 kl. 08:10 (UTC)

Låse opp en artikkel[rediger]

Kunne du fjerne beskyttelse av artikkelen Iron Maiden? Det har gått åtte år nå, og artikkelen har ikke vært en vandalmagnet de siste årene. Musikkverket (diskusjon) 18. sep. 2017 kl. 19:15 (UTC)

Ta kontakt med Yngve90. Det er eneste mulighet nå. Ser ikke at du har reagert særlig på mina anmodninger om avløsning, så denne Yngve90 er det eneste som har blinket til på flere år. Alternativet ser jeg å være å stenge hele siden.

--rody45 ~BC (diskusjon) 11. des. 2017 kl. 20:27 (UTC)

Har snakket med Yngve 90. Yngve90 er interessert i å hjelpe til. Nå må du ta tak i dette. Kan ikke la en sånn sjanse gå fra oss. --rody45 ~BC (diskusjon) 13. des. 2017 kl. 04:48 (UTC)

Systemspørsmål[rediger]

Hei

Håper jeg kan plage deg med et par spørsmål om systemet.

For det første: gir byråkratstatusen noen flere rettigheter utover det å kunne utnevne nye admins/byråkrater? Jeg tenker spesielt på om det er noen her som har tilgang til å tømme mellomlager/cache, for jeg har en del problemer med at endringer ikke oppdateres. Det gjelder:

  1. MediaWiki:Vector.css. Jeg har valgt adminfarge til «Siste endringer», men sliter med å få den til å vises – også om jeg går inn fra andre nettlesere/dingser. Dessuten må Yngve90 få kursiv skrift og nyvalgt admin Yayyy! må få en farge. Jeg mistenker at noen gjorde et eller annet manuelt for å få Yngves farge til å vises såpass raskt?
  2. Andre sider i MediaWiki-navnerommet, som lisensvalg for bilder (MediaWiki:Licenses). Ikke det at Ikkepedia bryr seg så mye om copyright, men jeg har lavere terskel for å slette ubrukte bilder dersom de er tatt fra andre. Heller ikke slettegrunner blir oppdatert. Jeg så Howie forsøke å oppdatere slettegrunner for bilder i 2011, men menyen er ennå ikke oppdatert.
  3. Kategorier: når jeg legger til [[Kategori:KATEGORI]] i en mal, så oppdateres aldri sidene malen allerede er brukt på til å inkludere denne kategorien. Jeg må gå inn på hver artikkel, trykke rediger, gjøre ingenting og så lagre for å tvinge systemet til å oppdatere kategoriene.
  4. Enkelte sider (særlig filsider) har «låst seg», slik at man ikke er logga inn når man åpner dem. Isteden vises en eldre utgave fra cache, og det blir umulig å slette sidene uten å tukle med URL-er.
  5. Når man laster opp nye versjoner av bilder, blir ikke thumbnails oppdatert, slik at det gamle bildet fortsetter å vises.
  6. Navnerommet Ikkeratur: virker ikke når man går inn fra www.ikkepedia.org, bare ikkepedia.org. Noen innstillinger speiles tydeligvis ikke over fra den ene til den andre.

Jeg har forsøkt å kjøre Spesial:Oppdater spesialsider, men det hjelper ikke for akkurat disse problemene. Derimot oppdateres listene med foreldreløse sider osv. På Wikipedia (og på min egen private wiki) går alt dette automatisk, så jeg antar Ikkepedia har en eller annen rar innstilling.

Videre kunne jeg tenkt meg å lage et nytt navnerom til de bevaringsverdige søppelartiklene (jeg har lagt dem under Sylinderarkivet/, for å frigi artikkeltitlene). Det er upraktisk å ha dem i hovednavnerommet, og dessuten virker ikke __NOINDEX__ der. Det er ingen grunn til at disse sidene skal dukke opp på Google.

Har du peiling på dette, eller må jeg opp et nivå og spørre Carl? // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 11. mar. 2018 kl. 19:49 (UTC)

Admin på Psyklopedin[rediger]

Hei, unnskyld å måtte plage deg med dette, men kan du gjøre meg til admin på svenske Psyklopedin? Jeg har i det siste sett flere eksempler på vandalisme der borte, så det hadde vært deilig med makt til å slette og blokkere. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 12. des. 2019 kl. 09:33 (UTC)

Oppdatering: Rhubella Marie gjorde meg til admin, så du kan se bort fra det som står over =) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 5. jan. 2020 kl. 12:51 (UTC)

Stengning av Ikkepedia for uregistrerte brukere[rediger]

Hei! Hypera og jeg har diskutert litt om å stenge Ikkepedia for uregistrerte brukere, og jeg har opprettet en forum-post om saken. Hadde vært flott om du hadde kommet med innspill om saken, siden dette er ganske viktig. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 16. feb. 2021 kl. 19:08 (UTC)