Bruker:Trubadurix

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk


Velkommen til Trubadurix sin brukerside,

Brukersiden som alle kan redigere.*
6 877 dårlige redigeringer

Bidrag

Pencil2.jpg
BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer oktober 2008: Trubadurix!

Vår elskede Store Mester av VII º, Trubben, er månadens Ikkepedianer. Til tross for at han har vore her lenger enn alle oss til samans, har han fortsatt ikkje gått lei enno. Han har sletta piss dårlege (unnskyld uttrykket) drittartiklar, som ikkje har noko her å gjere, og han holder på med... Det der... Ja, det greiene sitt som ingen forstår kva er. Alle hyller Trubben!! Vi hadde ikke greid oss uten han her, denne utrolige uvurderlige, uutslettelige, uuansvarlige, ukuelige, uortodokse, ufeilbarlige, uanfektelige, uaffekterte, uubalanserte, uavhengige, ubehøvlet, ubegripelige, ubarberte, skjeggete og pannekakespisende TRUBADURIXÅrets Ikkepedianer 2007

Årets Ikkepedianer 2007 Trubadurix.jpg

Denne brukeren er etter valg som er foretatt etter de mest moderne metoder (som også benyttes i folkeavstemninger og valg andre steder i verden, som for eksempel Pakistan og Kenya), blitt enstemmig valgt til å motta prisen Årets Ikkepedianer 2007, valgkomiteen har i tillegg lagt stjerne og fyrverkeri til prisen for på den måten å vise hengivenhet og takknemlighet overfor prisvinneren for den store utholdenhet og uvurderlig jobbing som er utvist med den hensikt å heve Ikkepedia til den standard det innehar for tida. I tillegg til prisen forærer valgkomiteen den ærede mester en tønne syltetøy og en palle (300Kg) med nystekte frosne pannekaker pakket i hensiktsmessig emballasje beregnet for daglig forbruk. For ikke å bli altfor sentimental avslutter komiteen sin begunnelse her, men avslutter med at Ikkkepedia hadde ikke vært det det er uten prisvinnerens innsats i året som har gått.

Årets pris deles med Sosekopp, som mottar prisen med stjerne for sin innsats for å opprettholde et akseptabelt nivå på "Den andre Ikkepediaen". Det følger ingen sjekk med verken $ eller € med prisen, men mye ære. Penger er da ikke alt! Imidlertid har Sosekopp med valgkomiteens tillatelse fått fri adgang til Trubadurix sitt pannekakelager til enhver tid.


Brukerbokser

NW-3 Denne useren har ekspert knowledge about Norwengelsk
ML-1 Denne brukeren har grunnleggende kunnskap om Magnus Lagabøtter
PP-3 Denne brukeren snakker flytende pisspreik
48px-Face-surprise.svg.png Denne brukeren er villig til å hjelpe nye brukere. Legg igjen en beskjed her.


Admin-pms.png Denne brukeren er administrator. Noe som kan forklare den bankende hodepinen.
Vikinghjelm.jpeg Denne mannen er en ekte viking.
Shuriken.jpg Denne brukeren er en ninja, og har førsterett på alt som er drittøft.
Obowatt.jpeg ADVARSEL! Gitar-ikkepedianer!
Buddy Jesus.jpg Jesus elsker denne brukeren, og har velsignet denne siden.
44px-Noia 64 apps karm.png Denne brukeren har vært på Ikkepedia i
16 år, 6 måneder og 13 dager
Wiki.png Denne brukeren skrev nybegynnerguiden før han begynte å skrive på Ikkepedia.


Månedens Ikkepedianer på Ikkepedia Månedens Ikkepedianer oktober 2008 meta:User:Trubadurix