Bruker:Spatz

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Å-OG Denne brukeren vet hvordan man bruker Å OG OG OG OG OG Å
Synsk.jpg Denne brukeren er synsk og ser deg onanere.
Spatz er en bruker på ikkepedia som egentlig heter noe annet enn Spatz. hun liker å skrive å redigere artikkler her inne. vær snill med henne. ^^ artikkler jeg har skrevet er blant annet Ku klux klan, hamstermelk, Cowboy, Neil Diamond, Afro, Hybeldinosaur, trailersjåfør,Klux, Jan Thomas, transvestitt, God Berta, sovepose og Pensjonister. når det gjelder guider har jeg bare skitguiden å skilte med foreløpig. Min nyeste artikkel er for øyeblikket hitlerbart. Jeg har også skrevet store deler av bøssebærer artikkelen. Det var forøvrig også jeg som publiserte "Adolf Hitlers hemmelige dagbok" på ikkepedia også, men ikke jeg som skrev den. Det var en artikkel jeg kopierte fra en annen side. (Dog jeg endret bittelitt på artikkelen!) I tillegg skrev jeg Dinosaurer i Bergen artikkelen. :)

jeg liker den Asbjørn Slettemark tingen! Hehe.

Asbjørn Slettemark Asbjørn Slettemark godtar ikke dette.

Denne artikkelen har vært med på å kaste svart ekkel maling på Asbjørn Slettemark sine ungdomsminner og ødelegge barndommen hans.
Ikke verst dette Spatz! Ku klux klan er en skikkelig bra artikkel! --Mizar 3. feb 2008 kl. 00:21 (UTC)


Månedens n00b på Ikkepedia Månedens n00b februar 2008

Månedens n00b februar 2008: Spatz !
Vi oppdaget en ny bruker her ved navnet Spatz, det hun har skrevet hittil (og det er ikke lite!) er meget bra! Flotte artikler med god Ikkepedia-humor og med avsnitt. Dette liker vi. Prisvinneren kan til og med forskjell på bruken av Å og OG, DA og NÅR og sikkert DE og DEM også! Behøver vi å si mer?Eldre damer.jpg FPEB-medlem! 
Forbund
mot
Prioitering
av
Eldre

Bussen!
Flere medlemmer...