Bruker:Laksemunken/Sandkasse/1

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Utvalgt anbefaling


Underwater-sea-cow-manatee-marine-mammal-thumb.jpg

Sjøkua (Selus feitus) er et stort pattedyr som bor under vann. Biologer regner med tre forskjellige arter av sjøku: den nordatlantiske sjøkua, den karibiske sjøkua, og sverdfisk. Sjøkubestanden har gått ned de siste 20 årene på grunn av den stadig synkende mengden av spiselige alger. I tillegg er sjøkuene redde for skumle haier. Enkelte forskere mener at dette har drevet sjøkuene til land der de har utviklet seg til våre kjære landkuer som vi er så glade i.

(Les mer...)

Månedens Ikkepedianer og Månedens n00b
BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer Her påskjønner vi de som den siste måneden har gjort MYE (se det er STORE bokstaver i MYE) for Ikkepedia. Dette betyr at kandidaten har jobbet MYE (der var de store bokstavene igjen) for Ikkepedia den siste måneden. Egentlig ikke mer enn at brukeren skjønner hva Ikkepedia dreier seg om og jobber konsekvent mot målet. (Ehh Målet, hvor ??)


Noobaward.jpg

Månedens n00b Dette er nybegynnernes pris; de som umiddelbart skjønner hva dette dreier seg om og gjør det! Det krever ikke så mye, men kandidatene må gjøre inntrykk på juryen. (Konfekt e.l. sendt i posten vil hjelpe)


Prisen som ble utdelt for 2011 og 2012
MEN den aller gjeveste prisen er selvfølgelig prisen ÅRETS IKKEPEDIANER. Den deles ikke ut i tide og utide, kun den 31. desember hvert år og krever at mottaker virkelig har jobbet for Ikkepedia HELE året. Her nytter det ikke å være aktiv av og til, men HELE TIDEN.


Stem på desember måneds Ikkepedianer og Månedens n00b! | Tidligere vinnere

Uaktuelle Ikkenytt-saker
I dag
Cow 400.jpg

2. desember: !PÅ TIDE Å DREPE KYR OG SPISE KAKE

Visste du...
  • … at kakemonsteret har vært i skapet ditt?
  • … at hver gang du onanerer dreper Gud en kattunge?

Dette er ikke Wikipedia[rediger]

Dette er ikke Wikipedia, men Ikkepedia – den politisk ukorrekte versjonen av Wikipedia. Mer eller mindre alt som står her er fantasi som ikke har rot i annet enn hodet til de fulle forfatterne.

Faktainformasjon i andre artikler enn hjelpeartiklene skal ikke forekomme, og forfatterne av artikler som inneholder fakta vil få sjelen hjemsøkt av ansatte fra Skatteetaten.

Når det er sagt, er Ikkepedia en parodi og ikke et fristed for usammenhengende tøv eller mobbing. Referanser til virkeligheten kan hjelpe lesere med å følge historien/humoren, og blant de beste artiklene finner vi dem som lett kunne forveksles med Wikipedia-artikler – om det ikke var for at det som stod der var oppspinn.

Søsterprosjekter

Norsk Uncyclopedia går under navnet Ikkepedia og utgis av alle som ønsker å delta.

Ønsker du å besøke andre ikkepediaer?

Besøk gjerne Uncyclomedias språkportal!