Bruker:Laksemunken/Sandkasse/1

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Utvalgt anbefaling
MooseShot.jpg

En hoggelg er en antatt elgrase som er enda mer mystisk enn vanlig elg. Dette kommer av at ingen noensinne har sett andre deler av hoggelgen enn de røde øynene. Selvmordsbiologer har tidligere forsøkt å forske på hoggelgen, men samtlige av disse er sporløst forsvunnet. Dette er grunnen til at denne artikkelen inneholder store hull. Trå varsomt!

(Les mer...)

Månedens Ikkepedianer og Månedens n00b
BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer Her påskjønner vi de som den siste måneden har gjort MYE (se det er STORE bokstaver i MYE) for Ikkepedia. Dette betyr at kandidaten har jobbet MYE (der var de store bokstavene igjen) for Ikkepedia den siste måneden. Egentlig ikke mer enn at brukeren skjønner hva Ikkepedia dreier seg om og jobber konsekvent mot målet. (Ehh Målet, hvor ??)


Noobaward.jpg

Månedens n00b Dette er nybegynnernes pris; de som umiddelbart skjønner hva dette dreier seg om og gjør det! Det krever ikke så mye, men kandidatene må gjøre inntrykk på juryen. (Konfekt e.l. sendt i posten vil hjelpe)


Prisen som ble utdelt for 2011 og 2012
MEN den aller gjeveste prisen er selvfølgelig prisen ÅRETS IKKEPEDIANER. Den deles ikke ut i tide og utide, kun den 31. desember hvert år og krever at mottaker virkelig har jobbet for Ikkepedia HELE året. Her nytter det ikke å være aktiv av og til, men HELE TIDEN.


Stem på oktober måneds Ikkepedianer og Månedens n00b! | Tidligere vinnere

Uaktuelle Ikkenytt-saker
I dag

16. oktober: Den internasjonale eksperimenter med mat dagen

Norges nasjonalrett, fårikål
  • 903: Magnus Lagabøtter har ansvaret for å lage middag, ved et uhell blender han kål og fårekjøtt, dette resulterer i norgeshistoriens første gryte med fårikål.
  • 1352: Eirik fra Bøtta begår samme feilen som Magnus Lagabøtter, det ryktes at de spiste fårikål i to uker.
  • 1485: Italiensk kokk lager restemiddag, med brød bunn, tomatfyll og ost, han kaller det pizza = Italiensk for "tull" ?
  • 1786: Roblox blir oppfunnet sør i Frankrike, og blir mer og mer populert etter året.
  • 1805: Frossenpizzaen kommer til Norge og blir fort mer populær en fårikålen.
  • 1862: Det ryktes at lapskaus ble laget på samme måte som fårikål, norske myndigheter reagerer med landsforvisning av ryktespredningen.
  • Fårikål, lapskaus og pizza regnes som norges nasjonalretter.
Visste du...

Dette er ikke Wikipedia[rediger]

Dette er ikke Wikipedia, men Ikkepedia – den politisk ukorrekte versjonen av Wikipedia. Mer eller mindre alt som står her er fantasi som ikke har rot i annet enn hodet til de fulle forfatterne.

Faktainformasjon i andre artikler enn hjelpeartiklene skal ikke forekomme, og forfatterne av artikler som inneholder fakta vil få sjelen hjemsøkt av ansatte fra Skatteetaten.

Når det er sagt, er Ikkepedia en parodi og ikke et fristed for usammenhengende tøv eller mobbing. Referanser til virkeligheten kan hjelpe lesere med å følge historien/humoren, og blant de beste artiklene finner vi dem som lett kunne forveksles med Wikipedia-artikler – om det ikke var for at det som stod der var oppspinn.

Søsterprosjekter

Norsk Uncyclopedia går under navnet Ikkepedia og utgis av alle som ønsker å delta.

Ønsker du å besøke andre ikkepediaer?

Besøk gjerne Uncyclomedias språkportal!