Bruker:Jaf

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
44px-Noia 64 apps karm.png Denne brukeren har vært på Ikkepedia i
16 år, 3 måneder og 12 dager
NW-3 Denne useren har ekspert knowledge about Norwenglish
PP-3 Denne brukeren snakker flytende pisspreik
ML-0 Denne brukeren vet ingenting om Magnus Lagabøtter
Admin-pms.png Denne brukeren er administrator. Noe som gir masse makt som kan misbrukes mulighet til å slette dårlige, elendige og ubrukelige artikler om uinteressante temaer.
Å-OG Denne brukeren vet hvordan man bruker Å OG OG OG OG OG Å
Admin-pms.png Denne brukeren er administrator. Noe som gir mulighet til å blokkere dårlige, elendige og ubrukelige brukere; en mulighet som også benyttes!!


Månedens Ikkepedianer på Ikkepedia Månedens Ikkepedianer August 2007


Åsså Månedens Ikkepedianer da. Det er en hedersbevisning på samme nivå som St.Olav og Stjerne i Michelin-guiden. Jeg er rørt, har da bare gjort det som alle andre ville ha gjort, ryddet og kanskje lagt til litt fornuft i all galskapen innimellom. Har fortsatt stor tro på dette vi driver med her, som en god adspredelse i alt det «fornuftige» og «alvorlige» vi alle driver med i hverdagen ellers. Men dere må altså snart lære dere forskjellen på «å» og «og»! --Jaf 1. sep 2007 kl. 19:15 (UTC)


Fredag 13. juni 2008: Har vært på Ikkepedia ett år! (trodde jubileet var den 16, men ble korrigert av allestedsnærværende Odgor) Har redigert på 3762 artikler og slettet 1493 artikler.

Fredag 19. august 2013: Har frasagt meg admin-rettigheter helt frivillig. Takk for meg, seks år får holde. Ser ingen fornuftig ende på dette. Kommer kanskje tilbake en gang. Ha det og takk for meg.