Bremsespor

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bremsespor[rediger]

«Dette har jeg ingen kommentar til»

- Jonas Lie om bremsespor

Bremsespor dannes av for lenge bruk av skittene truser. Det er en gul,brun,grønn kanskje lilla-aktig guffe som kommer ut oppenfra tærne, og derfra vandrer ned i trusen din som er helt ubeskyttet mot denne guffen. Bytter du ikke truse meget kjapt kan det til og med dannes "tisselukt". Du kan merke en våt flekk nedentil i trusa. Denne flekken er som regel på 12 cm2. Og den såkalte flekken er ganske behagelig. Men synes du av en aller annen grunn at dette er uaktuelt, kan det motvirkes av kraftig hårvekst nedentil, og under armene. Hvis dette ikke virker bør du oppsøke en bibliotekar.

Vi har forsket i 43 år på denne guffen , og det er fremdeles mye vi ikke vet. Men èn ting vet vi, dette er bremsespor. Navnet kommer av at du bremser når du får det, og så setter det spor. Så langt som vi vet var det en finsk gutt på 4 år som fant på navnet, og han har midlertidlig også rekorden i lengst bremsespor.

På gata har vi spurt 4 tilfeldig forbipasserende om hva de synes om tema.

-person nr.1: Deiligt! har aldri kjent meg så levende og tisseluktende!

-person nr.2: Dette er et merkelig fenomen, jeg har undret lenge og har funnet ut at det er meget godt på brødskiven eller på ett knekkebrød.

-person nr.3: nei huff og huff, dette liker ikke jeg, jeg vil helt vere ren og pen nedentil.

-person nr.4 (egentlig nr.2) Nei, nei!! Jeg har aldri spist det, jeg lover!!


PS. Bremsespor går LETT bort i vask, bare du bruker homo vaskemiddel.