Bjørnebær

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Bjørnebær.jpg

Bjørnebær er en eksotisk og sjelden bær som vokser i pelsen på bjørner, i et avansert økosystem med døde midd og flass som viktigste ressurser. Vokst av denne typen bær er ekstremt sjelden, og det er kun jeg som har sett det. Noen av grunnene til dens sjeldenhet kan skyldes skabb og andre pelssykdommer som brutalt utrydder dens eksistens. Dessuten trives den best på isbjørner og koalaer. En annen grunn til at så få har sett denne typen bær, kan være at den blir veldig ustabil ved menneskelig berøring og det kan få eksplosive følger. Det er fortsatt ikke registrert et intakt eksemplar i noe laboratorium på verdensbasis (men et laboratorium i Canada holder rekorden på lengst intakte eksemplar før eksplosjon, som er på 10 meter reise i luftlinje fra bjørnen). Nei, kun bjørnen selv er i stand til å utnytte bjørnebærets råstoffer til dets fulle potensial. Bjørnebærkledde bjørner over hele verden venter tålmodig til modningsperioden (17.- 18. mai) da den brygger bjørnebærestrakt, og da blir det fest! (Ingen mennesker på verdensbasis har bevitnet denne begivenheten, siden hele menneskeheten er opptatt med og feire Norges nasjonaldag.) Det sies også at bamsefar tilfeldigvis feirer bursdag i denne perioden...

Et fremtidig våpen?[rediger]

I California, USA, forskes det nå på en metode og oppbevare bjørnebær, slik at de kan bombe Irak. Media sier at det er George W. Bush som står bak forskningen, men det foreligger FN's sikkerhetråd håndfaste beviser på at det er Paris Hilton som trekker i snorene. Forsøkene har uheldigvis vært mislykket hittil, og eksperimentene har så langt gitt bl.a. Eddie Murphy og Pia Haraldsen dyrebare erfaringer (begge var forsøkskaniner). Hvis vellykket, kan bjørnebær eliminere fienden, også kjent som Midd-Osten.

OBS! Denne informasjonen er topp hemmelig og bare spioner for USA kan få tilgang.

(U)Oppdagelsen[rediger]

I 1998 uoppdaget Fantomet det dødbringende bæret. Dessverre levde han ikke over møtet, og bæret forble uoppdaget. Til tross for at den ikke enda er oppdaget, pågår forskning, for det meste i USA. Ellers er bjørnebærets opprinnelse relativt ukjent, men vi antar at den (likt med alle andre bær) stammer fra Sveits, mer nøyaktig fra den populære sjokoladen Toblerone.