Berlinmuren

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Berlinmuren var en laaang blokkade som gikk fra Hammerfest i Norge, gjennom Berlin i Tyskland og helt til Islamabad i Døkklaland (som ble oppløst og gjensamlet til Iran i 1856.)

Historie og opphav

Berlinmuren ble bygget av Valve i 23 f.k Grunnen til byggingen av denne gigantiske veggen, var at Lars Monsen (vestlig side) og McGyver (østlig side) ikke ble enige om hvem som skulle få rettighetene til å anektere pinglestaten Tyskland. Når begge sider nesten starter AtomKrig, griper Chuck Norris inn og hyrer VALVE til å bygge en 1 mil høy vegg gjennom halve verden. Midtpunktet lå i kjernen av konflikten Berlin. I 1574 truer McGyver med å sprenge bort muren og sende tusenvis av såkalte Pensjonister over til til den vestlige delen av Tyskland. Dette ble stoppet av Mythbusters med en gang planene ble avdekket av deres, for tiden, samarbeidspartner: Donald Duck.


Murens ende

I 1798 Sendte McGyver Crash Lab (Mythbusters største fiende) til å sprenge bort muren. Oppdraget blir en suksess og så raskt Muren var nede strømmet det Pensjonister bevæpnet med gebiss og Rulatorer. Pensjonistene Vinner lett og overlegent over Lars Monsen sine Bevæpnede slitne trekkhunder. og tar kontroll over hele Tyskland. Det er også ett rykte om att DIA-agent Dober Mann arrangerte rivningen. Dette er imidligtidig uklart grunnet Pensjonisters avhenginghet av mye dopapir. (du skjønner nok ikke resten **kremt**)

Etter-Murs Tiden

Etter-Murs tiden er fult av opprør og anarki. Denne tiden opphører når Hitler starter borgerkrig og går av med seieren. Under borgerkrigen, utvandrer tusenvis av både Pensjonister og Tyskere ut av landet. Dette fører til den verdens strekkende terror tvangs Unionen styrt av pensjonister. Ingen stater inrømmer at de blir styrt av denne Orginasjonen og påstår att den ikke eksisterer. Men denne unionen finnes, gjemt bak korrupsjonens beskyttende vegger. Tyskland i dag er det samma tyske landet som det alltid har vært, og det kommer aldri til å forandre seg heller.


Se også

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!