Berlin

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søkByen Som Forsvant Bak Større Byer

Berlin er an liten og fattig by som har kordinatene 28°45′00″N 13°49′16″V

Historien til Berlin går helt tilbake til 500-tallet e.v.t, på denne tiden levde Kong Arthur av England, Nøkken og Herkules fortsatt.

Berlin ble invadert av Lestatianere og Odiner den bårde ca i år 850 e.v.t senere har en meget kjent mattype kalt berlinerbolle blitt utbredt i hele verden.

Mange mener fortsatt at Berlinerboller kommer fra Tyskland, noe som er en sørgelig misforståelse som gjør at Berlin stadig forsvinner mer og mer fra verdenshistorien.

Grunnen til at Berlin fortsatt er et lite, men et meget kulturelt samfunn er på grunn av den store syltetøyskrisen på 50-tallet.

Alt syltetøyet som fløt i vannet gjorde store ødeleggelser på naturlivet og vi kan fortsatt merke konsekvensene,india er dumme

syltetøyets ødeleggende effekt forandret og muterte gener og arvestoffet til fisk, koraller og maneter i området rundt Spania, Morocco, Sahara og Mauritania[1].

Vi har derfor i dag manettypen brennmanet som trives godt i Norske farvann og truer den norske manetbestanden. [2] Rød Brennmanet

Det ble og så funnet bevis for at syltetøyet spredte seg mange hundre mil, helt ned til korea hvor vannet visstnok ble farget rødt av jordbærsyltetøy.

Det har senere blitt diskutert blant forskere og gjort flere studier på om det vikelig var jordbærsyltetøy og ikke lignende typer som bringebærsyltetøy.Takk for at du ville lese denne artikkelen, infoen er samlet og dobbeltsjekket for å unngå å feilinformere lesere. Hvis du oppdager feil i det som er skrevet eller problemer oppstår når du bruker denne informasjonen i et prosjekt eller lignende vennligst ikke ta kontakt. Hvis alle skulle si ifra om feil ville det bare såre personen som hadde skrevet det. Derfor vil jeg oppfordre på det sterkeste å ikke ta kontakt på noen måte. Takk igjen - eo:Berlino