Bananflue

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bananfluen[rediger]

den sier sum sum og er veldig farlig hvis du liker å spise bananer.Den ser ut som en enhjørning bare at den er gul og kan spisë hele bananen din og tunga di hvis du ikke er forsiktig. Derfor er det viktig å smøre bananen med solkrem før du spiser den, ellers kan du bli sprø.Denne bananflua kan gi deg et par sykdommer om du ikke er så heldig og her er sykdommene: ørevoks-infeksjon, nonstop-tungesyndrom og hårløs-pekefinger syndrom. Bananfluen bor i klokken og kommer ut hvis du sier klokke-vitser eller hvis den lukter banan. svenskene er så redde bananfluer at de pakker seg selv inn i dopapir for å ikke å få noen infeksjoner fra flua. PS: PASS DEG PÅ NYTTÅR DA ER DEN SUR.

Bananfluen i Norge[rediger]

Denne bananfluen er en pest hos i kongelige i norge og kjendisene fordi flua vil at de skal betale skatt til den ellers så gir den deg sykdommer eller spser opp bananen din. I norge har mange klaget på mangelen av bananer i butikkene og i skolefrukten, fluene har spist opp nesten alle bananene fordi er så sinte.Når skoleelever først får banan til skolefrukt blir de så glade at når de ser bananer krangler de om bananene som om de var aper på jakt etter mat. så derfor må du gjemme bananene i ovnen så ikke bananflua tar den, bananflua liker nemlig ikke ovner fordi de lukter brann.

Hvem fant dette ut ?[rediger]

Forskeren Ole Sekkmann Grauponovik fant ut hvordan denne bananfluer er og hvordan den lever i dag. Det første Ole fant ut var at den var alltid ute etter bananen, han hadde nemlig alltid med en frukt med på arbeidet sitt og akkurat den dagen han skulle forske på bananflua hadde han med banan og en okse som banket han med en banan.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!

Etnisk etterkommere[rediger]

Bananflue eller også kalt på fransk "les banane de flu" er opprinnelig etnisk fra Somalia. Akkurat som den somalske menneskegruppen elsker " les banane de flu" også bananer, det var sån de fikk navnet banan flue eller også kalt på fransk "banane de flu"