Avføringsdemon

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En avføringsdemonen er et mystisk vesen som ofte omtales i bibelen og andre tegneserieblader. Den opptrer i alle former og sørger for at avføringsstunden blir så ille som mulig. Det er avføringsdemonen som sørger for at det alltid er tomt for papir når du er på besøk, samt at det står en lang kø utenfor dassen rett etter at du har sluppet en skikkelig remse. Avføringsdemonen bruker mange metoder i sitt arbeid. Han kan sørge for usannsynlig rask fordøying og han kan i sin fysiske form fjerne ting som dassrull, dasskost og rett og slett vann.

Bakgrunn[rediger]

Avføringsdemonens arbeid begynte en dag for lenge siden da avføringsdemonen selv skulle drite. For å gjøre en mellomstor historie lang så endte det med at demonen ikke fikk driti skikkelig og fikk en evig forstoppelse av gud dette kunne ikke kureres av noen andre en Macgyver som forøvrig var på ferie. Derfor måtte avføringsdemonen få all dritten sin ut på andre siden han ikke fikk driti ordentlig selv

Oppvekst[rediger]

I oppveksten fant Avføringsdemonen ut at han var homofil, den evige forstoppelsen hans gjorde det vanskelig å praktisere sin homofile legning, derfor fikk avføringsdemonen et innesluttet sinne og raseri som han lar gå ut over de som driter i de tusen hjem.

Idag[rediger]

Idag lever avføringsdemonen som sagt av å gjøre hælvette for de mange dritende rundt om kring. Han er hatet og jaget men vandrer rundt i skogene som en ensom plageånd. Forresten er avføringsdemonen nylig ansatt av Djevelen.