Among Us

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Amogus imposter (sus)

«Rød er sus»

- Blå om Rød

Among Us, ofte kalt amogus, er et berømt datamsakinspill hvor crewen skal gå rundt å sørge for at skipet er i orden. Blandt dem er det en bedrager, bedrageren er sus. Spillet foregår på romskipet Apollo 16 som er på oppdagelsesferd i det andre solsystem, men bandt dem er det en blindpassasjer som blant annet fester crewen i bakken med spikre mens de kjører en drill inn i den høyre brystvorten dems. Hvem er denne blindpassasjeren? Navnet er faktisk impostern. Klarer crewen å stoppe impostern før det er for sent? Pass dere for Impostern!

What's the code[rediger]

Among us crewen

La oss ta en tur inn i selve spillet!

You are the imposter

Imposteren er en blindpassasjer med ukjent identitet, dens jobb er å gå rundt å myrde uskyldige barn for å øke sin status. Impostern lider av en alvorlig diagnose kalt: kill cooldown, som er en bivirkning av all drepingen. Imposteren er sus. Impostern kan også go i ventilasjonen som er kalt "venting". Hvis noen ser deg vente er du sus

Crewmate

Crewen skal gjøre oppgavene sine på skipet uten å bli drept eller mishandlet av imposteren. La oss sette oss i blå sitt perspektiv. Plutselig finner du en gul død kropp liggende på bakken, du får frysninger og stivner helt, så kommer cyan bort til deg og stirrer på deg, cyan tar opp walkie talkie stolt. Det er da du vet at du er ferdig.

When the drip is sus


Dead body reported

- Eyobed: Jeg sugde han... det var godt

- Cyan: Jeg så blå drepe gul

- Blå: Nei det er fake news jeg kan gjøre MedBay scan pls ikke vote meg

- Brun: Sus

Blue was not the imposter


Blå er dessverre ikke impostern, men ble feilaktig anklaget med et uhell.

Rød derimot strever hardt og gjør oppgavene sine godt.


EMERGENCY MEETING

- Cyan: Rød sus

- Alle: Ok

Red was not the imposter

I mellomtiden sitter impostern (eyobed) eller bedrageren som det heter på godtnorsk og ler. Heh heh.

Historie[rediger]

Among us ble dannet i 1847 av teamet Epic Games som opprinnelig var polsk. Spillet var basert på de kjente konsentrasjonsleirene, hvor the IMPOSTER er SS vakten. Vær på vakt. Plutselig kommer han, og han holder ikke på gassen som Eyobed gjør.. Kort tid etter at spillet kom ut gikk alt ut av kontrol. Snart spilte hele planeten amogus. Alle ble helt gale. Folk startet opp diverse gjenger som gikk rundt å drepte andre mennesker i Among us sitt navn. «Han var litt for sus!» skrek gale ungdommer. Hele planeten hadde blitt avhengig av dette nye datamaskinspillet. En såkalt Erna Solberg kom deretter hele veien fra India til Norge i 1898 og startet den franske revolusjon i et forsøk på å ta over Among us. Dette førte til at over halve befolkningen av Norge døde.

I 1921 ble Amogus «ut» ettersom en liten kar kalt John Biden gjorde det ulovlig å spille datamaskinspill. Han mente folk fikk firkanter i øynene. «Jeg syns barn under 18 år burde gå å dø siden de bare spiller datamaskinstyrte og jeg husker liksom i gamle dager jeg bare satt å knulla bestefar på trappa til Louise hver dag» sa John Biden. Det syntes Erna var trist, ettersom hun hadde tatt over Epic Games, og hun oppfordret alle til å starte å spille igjen. Erna ble desverre skutt av en sibirsk leiemorder kalt Pac-Man under ordre fra John Biden pga. såkalt «upassende oppførsel». Ellers døde among us helt ut. Erna forfremmet dermed munken Nicki Minaj til CEO av Epic Games rett før hun skjøt seg selv med en Glock grunnet sorg.

Sus[rediger]

Mann kjent som Jerma med ukjent tilknytning til impostern
Sa noen sus? (ond latter)

La oss prøve et lite eksperiment. Prøv å si Sushi men ta vekk «hi» fra ordet. Har du prøvd?

Sus Du har gått rett i fella.

Sus er forkortelse for et utenlandsk ord som ingen kan. Man bruker «sus» i tilfeller hvor noen på skipet er sus eller bare er dum. Sus kan også brukes i pranks. Etter man har sagt sus blir fjeset ditt om til et troll. Det kalles trollfjes og er en forbannelse impostern står bak. Trollfjeset dukker også opp i fjeset til folk om de spør hvem eller hva Ligma, Candice, eller Joe er.Aldri spør hvem noen av de er, ellers vil alle i samme rom som deg bli om til troll. Pass deg for sånt fanteri! Forresten, har du noen gang sagt hund men erstattet hund med sus? Prøv å si det selv.

Rett i fella