1978

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Det er foreslått å flette denne artikkelen med 1970-årene. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å flytte innholdet fra den ene artikkelen over i den andre, og så gjøre den om til omdirigeringsside

1978 var et år med regn, Hydrogen og dårlig Kunst . Derfor var det bra at det var så mye sport på tv og dette var det siste året med reklamefri tv , å det gikk fremdeles ann og slå av verden for og bli lenket til skjermen. Hvem husker ikke da Lenin and the Gang i sitt siste aktive år spilte sine gamle slager under pausen i finalekampen i Krigsfotball. Eller da Lommemannen tok feil av kuen og oksen i kvalifiseringsrunden i Kuvelting og nesten ble drept. Alle mann gråt da , Jonas Lie tok hjem vinnerloddet til Norge etter at han vant VM i flaxloddskraping og sa :

  • Med pengene skal jeg bygge landet.

Manchester United FC Som tapte mot Fremskrittspartiet i skiball og alle lo da Dirty Harry ble filmet , mens han snørte sine ømme muskler med Tigerbalsam i 71° sør . Reball den nye sporten for barna kom med kamper på Barne TV . Men det beste øyeblikket var da Politiker , ElvisJulenissen fra Renskrittspartiet. Måte forklare hvorfor han hadde fjusket under en kamp i moskusspising . Da han var liten gutt , han forklare seg på Wannabe-Latin , så ingen forsto et ord av hva han mente . Som var en av grunnene til at han ble statsminister noen år senere.

  • Jesus lå ikke på latsiden og skapte Volleyball . Som har vært et hellig spill for kristene fanatikere siden.