1901

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

1901 var året Ping Pong Postei leste fra Lucian i Lådan til Kvinner som han fikk seg en tur med i sin Chevrolet. Edvard Munch ville til Israel for å skape fred , men ble avledet av Horebukken Dracula . Som lovte han en karriere som Pornostjerne. Med Jeanne d'Arc vist han ble med han. De filmet inn 1 , 3 timers lang film på Røros i en nedlagt Stavkirke. Det var sterke sener , bland annet fikk en gul , Lysbryter gjennomgå. Dessverre for Edvard Munch og Jeanne d'Arc lakk hele filmen ut på Internett , og ingen tjente en krone . Jonas Lie sa sener i en kommentar .

  • Jeg bygde landet , men etter og ha sett Edvard Munch sin Pingas , vet jeg hvem som skapt menneskene her i landet.

Roger D. Nelson gir ut diktsamlingen Trist II , som blir en inertier og han blir sitert i begravelsen til Benjamin Harrison . Pablo Picasso noen Burugler og en gruppe med Hublasumene og Hablasamene . Får bekreftet at tårekanalene deres virker som de skal.

  • Året slutter med at Jesus ikke dukker opp på bursdagen sin igjen . Han kommer hoppende på nyttårsaften ut av Shadow of the Comet , og sier han syntes det var et kjedelig år , men han likte den filmen fra StavkirkeRøros.