.NET

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
En typisk hærverknisse. Det lyser skyldig av han.

.NET står for Nisse-Eting-Turnering. Det er ofte ei gruppe unge menn som turnerer rundt i landet og spiser smånisser som de finner på gårder rundt om i landet.

Historie[rediger]

Nisse-etingen ble funnet opp opp i Nord-Sverige som en konsekvens av altfor mange nisser. Nissene ble et stort problem. De ødela floraer i hele Nord-Sverige. De drepte griser, hester, sauer og kyr over alt de gjekk. Nissene pleide å henge rundt på hovedgårdshuset og røkte gress. Etter hvert ble bøndene i Nord-Sverige gale etter disse smånissene. De slo seg sammen og starta en Nisse-Ete kampanje. De åt alle nissene i området og reiste deretter på turnering rundt om i Sverige. De ble fort kjent som .NET ettersom de fikk dotter i ørene av å spise for mange nisser på kort tid. (Den svenske rekorden på nissespising er 7 nisser på 3 minutt, spist av en som helst vil være anonym)

Folk i Sverige fanga alle nissene på gårdene, for å spare de til .NET kom forbi. Da åpna de ene siden på lastebilen sin som de turnerte med og spiste nisser for allmenn skue. Dette vart fort populært, og flere og flere slo seg sammen med de.

Problem[rediger]

De turneringen rakk så langt som til Canada, ble det problem siden alle innbyggerne var nisser. Nissene kom fort i flertall og drap alle medlemmene i .NET. Nord-Sverige sende ut forsterkninger for å få has på nissene. Det ble mindre og mindre på både svensker og nisser i Canada, men til slutt gav svenskene seg, og nissene vant. Nå lever nissene i beste velgående i Canada.

Ettervirkninger[rediger]

Nissene er ikke glade i Nord-Svenskene. De planlegger hevn på de, og har startet en bevegelse som kalles .COM. Bevegelsen satser på å utrydde Nord-Svenskene.