Østkanten

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Oslo øst, bedre kjent som Østkanten, ligger øst for Oslo vest og nord for Afrika. Slik ser det ut der:

Søppel2.jpg


Fra spøk til alvor: Det er svært skittent der.

Opprinnelse[rediger]

En ekspedisjonsgruppe ledet av en mann ved navn Mullah Krekar oppdaget østkanten tidlig på 1970-tallet. Gruppen besto av utvandrede fra land rundt om i verden, hovedsakelig fra Midt-Østen og Afrika. ”Der skal byen ligge!”, proklamerte Mullah og pekte midt mellom en fristet gribb og en forvillet sigøyner. Deres lange reise var over. I senere tid ble det også opprettet et nytt språk på østkanten. Dette språket skulle gjøre det vanskligere for normenn og skjønne hva befolkningen på østkanten sa.

Historie, punktvis[rediger]

1978: Kjøper Oslo Sør fra den norske stat.

1979: Selger Oslo Sør til Afrika for 20 millioner rupier.

1984: Erklærer krig mot vestkanten.

1985: Krigen mot vestkanten blir erklært uavgjort av den norske stat.

4. februar 1987, klokken 19.30: Erklærer krig mot den norske stat.

4. februar 1987, klokken 20.05: Kapitulerer for den norske stat. (Den norske stat måtte se ferdig Hotel Cæsar først.)

5. februar 1988: Blir erklært uønsket av den norske stat

6. februar 1988: Samtlige av den opprinnelige gruppen utvises, med unntak av Mullah Krekar, som får bli siden han fortsatt er støl etter reisen nesten 20 år tidligere.

1994: Den norske stat selger østkanten på høystbydende. En muslimsk gruppe ved navn Kehbab kjøper den for 20 milliarder kroner. Inntektene går til å bygge et slott til Mullah Krekar, av sympati fordi han i tillegg til stølheten også har fått flis i begge stortærne.

1994–i dag: Kehbab kvoterer inn folk fra nært og fjernt, som regel deres egne, muslimene.

Østkantungdoms forhold til vestkantungdom[rediger]

Ungdom fra vestkanten drar sjelden frivillig til østkanten. Ungdom fra østkanten drar av og til over til vestkanten for å knuse ting. Det gjør de stort sett fordi de føler seg oversett av vestkantungdommene. Hvis en vestkantungdom likevel bestemmer seg for å ta en tur til østkanten, blir østkantungdommene så glade at de fratar vestkantungdommen alt han har på seg og beholder det som minne. Etter det setter de seg på sine flyvende rosa elefanter og svever opp mot himmelen i ren gledesrus. Det er derfor politiet har så vanskelig for å fakke dem.krigen mellom øst og vestkanten[rediger]

Som alle vet er det krig mellom alle barna/ungdommene fra øst og vestkanten. vi fra østkanten syns at de fra vest er snobbete sosser og bithy drittunger/englebarn. Vestkanten syns at alle fra øst er skittne fattie narkisser (narkis er et ord brukt å østkanten det betyr narkoman). Som nevnt tidligere står det at den krigen er over, men den blusset opp igjen takket være en idiotisk vestkant unge. Så nå vet du litt om forholdet mellm øst og vestkanten. Vi har et hat-hat forhold.