Peter Pan

Fra Ikkepedia
Revisjon per 2. jun. 2018 kl. 23:25 av Hypera (diskusjon | bidrag) (Hypera flyttet siden Peter pan til Peter Pan uten å etterlate en omdirigering: Stor forbokstav i navn... tviler egentlig på at den er verdt å beholde.)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Peder Pan (dansk)Peter Pan (norsk) Kjell Anton (svensk) eller Pedo-Pan, er en ung gutt under 112 år. Han var først med i en eller annen bok i 1902.

Det som er så spesielt med denne unge gutten er det at han nemlig ikke aldres. Og han oppholder seg i et fantasiland tilsynelatende sammen med små barn. Og en psykopat som selv kaller seg for kaptein krok.


Peter kan lett forveksles med en fugl, en så kalt grønn-farget-rød-flamingo. Denne arten er en veldig utryddelse-truet art. Men Peter har så langt ikke blitt skutt av noen jegere pga. sine trange tights, og grønne look som får han til å skli gjennom naturen (ubemerket).

Peter pan's beste venn en tingen som kalles ting-eling. Tingeling er en tideligere prostituert, som mistet jobben av at for mange av hennes kunder endte opp med sterke psykise traumer av hennes såkalte tryllestøv. Mange av disse kundene har i senere tid blitt lagt inn på galehus, etter flere forsøk på å hoppe ned fra bygninger mens de hevder at de kan fly. Ting-eling har i grunn stått bak hele 3200 og 3 selvmord etter det vi har fått opplyst.

Peter er også en engel. For han blir aldri eldre. Barna blir aldri eldre. Og hvordan ellers skulle han greid å fly? En person jeg kjenner har drømt om at Peter Pan kom og tok henne med til himmelen. For det er nettopp det han gjør. Frakter uskyldige mennesker til himmelen fordi de ikke er flinke på skolen. Eller fordi de ikke fortjener å leve. Hvem vet om Tingeling også er en engel?

BFF`s: Donald Trump Satan og Jo Nesbø