Ikkepedia:Tidligere vinnere

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Revisjon per 6. des. 2016 kl. 11:00 av Rody45 (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endring av 62.97.245.129 (diskusjon) til siste versjon av Jaf)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

November 2010[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer november 2010: Togfan. Endelig dukket det opp en Ikkepedianer etter vår smak: Han har utmerket seg som en løvetann i høst. Seriøst med glimt i tastaturet; ikkeno tull og tøys. Er av en merkelig grunn interessert i tog, tog som kjører inn og ut av tunneller, og kaller seg derfor Togfan.

Noobaward.jpg

Månedens n00b november 2010:Ingen ble dessverre vinneren denne gangen også.

April 2010 - Oktober 2010[rediger]

Ingen !! Til tross for mange redigeringer fra n00b'er, men de er helt uten interesse

Mars 2010[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer februar 2010: Bruggla er en gammel gjenganger som er innom og skriver i ny og ned. Og som denne måneden har servert oss noen skikkelig gjennomarbeidete og kjempeflotte artikler som Månelandingen i 1969, Hvordan:Lese Bjørnstjerne Bjørnson: et grunnkurs med John "Terl" Travolta og Telenors oppgjør med Trond Birgersen. Bruggla er med andre ord en verdig vinner av prisen og vi håper selvsagt på flere kvalitetsartikler av dette slaget fra Bruggla også i framtiden.

Noobaward.jpg

Månedens n00b november 2009: Det er nå lenge siden vi har hatt en n00b, men når det først kom en, kom det til gangs. Det er få N00ber som nok greier å overgå det Elsehåærr har prestert. Hun har prestert å finne opp samlebåndproduksjon på nytt 100 år etter at Henry Ford gjorde det. Elsehåær har bidratt med flere artikler på en måned enn flere av de gamle veteranene her inne har gjort på et år! Hun representerer dessuten en forferdelig god og morsom humor over et vidt spekter og vi håper virkelig på mer fra henne i framtiden. Eksepler på artikler er Symfoni, Dødvinkel, Henrik VIII, Bønne, Sortland, Oppegård, Korallrev, Australsk elefant, Bomsau og mange mange flere.

Februar 2010[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer februar 2010: Halge har i februar skrevet flere gode artikler og fortjener derfor både denne prisen og en klapp på skulderen! Gratulerer. Blant artiklene han har skrevet er elgeartiklene elgkasting og elgpadling, samt Rudolf-artiklene Rudolf Diesel og Rudolf Blodstrupmoen. Mon tro prøver han seg på Rudolf Reinsdyr neste gang?

Noobaward.jpg

Månedens n00b november 2009: INGEN!!!

Januar 2010[rediger]

INGEN!!!

Desember 2009[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer november 2009: Mr. Emil XXX er vel strengt tatt en nybegynner, men har til tross for det rensket opp i mange artikler her på Ikkepedia. Rettskriving av ikke rettskrevede artikler og forbedring av setninger er noe av det Mr. Emil har bidratt med, i stor grad. En vinner som har fortjent prisen!

Noobaward.jpg

Månedens n00b november 2009: Fox Mulder har fortjent månedens noob pris. Som eneste (?) nybegynner som har bidratt konstruktivt til Ikkepedia, var det lite andre kunne stille opp med mot ham. Især hans artikkel Hvordan:Stryke i musikk, hvor han (kanskje) har lagt ut sin egen musikkprøve, har gitt ham gylne støvler på Ikkepedias vei mot toppen. Vi hyller ham, og håper han kan bidra mer!

November 2009[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer november 2009: Mizar er en av de trofasteste brukerne vi har her på Ikkepedia, og i det siste har han jobbet meget bra for å høyne standarden på vår fantastiske nettside. For dette har han blitt belønnet med denne ærverdige prisen. Hans siste nevneverdige redigeringer omfatter bl.a. omskrivning av Albert Einstein, stort bidrag til vitamin, samt masseproduksjonssidene Året det var så bratt, året det var så glatt, året det var så flatt og farlig traktor.

Noobaward.jpg

Månedens n00b november 2009: Ingen, nok en gang! For en populær fyr!

Oktober 2009[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer oktober 2009: FactbookSam er en bruker som på mange måter kan sammenlignes med månedens Ikkepedianer august, Tigeren da FactbookSam kun er innom Ikkepedia av og til, men tilgjenngjel skriver gode artikler når han først er innom. Han har bl.a. vist at han har store kunnskaper både om norske byer og om Amerikanske presidenter. Deriblant har han opprettet ikkeprosjektet Amerikanske Presidenter og har i den anledning skrevet bl.a. om Ronald Reagan. Han er derfor en verdig vinner av denne prisen!

Noobaward.jpg

Månedens n00b oktober 2009: Baldrida har blomstret allerede i sin første måned her inne på Ikkepedia, og har vist stor bredde i sitt kunnskapsfelt ved å servere oss artikler som Kløfta, Grevling og Nobels fredspris. I tillegg har Baldrida vært flink til å bidra med mange flotte bilder og illustrasjoner til en rekke artikler. Baldrida er et godt eksempel på at ikke alle nykommere bare skriver dårlige artikler, og vi håper derfor at denne prisen skal være til motivasjon slik at Baldrida fortsetter sitt gode arbeid slik av vi kan få mye glede av Baldridas bidrag også i framtiden!

September 2009[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer september 2009: Ingen!

Noobaward.jpg

Månedens n00b september 2009: Kakevoldtekt har vist seg å ikke være så voldelig som brukernavnet skulle tilsi. Han har faktisk servert oss et par riktig smakfulle og leseverdige småkaker! Kakene er riktignok i korteste laget, men til tross for det, smaker de utsøkt!


August 2009[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer august 2009: Ikkepedias eget rovdyr, Tigeren er en bruker som gjør seg fortjent til denne prisen etter å ha gjort seg veldig flid med artiklene sine. Tigeren er en finurlig skapning som svipper innom av og til, men det han gjør er så fantastisk bra at denne prisen går - svupp! - rett i lomma på ham.

Noobaward.jpg

Månedens n00b august 2009: Ingen. Snork.

Juni 2009[rediger]

Etter 3 måneder uten månedens Ikkepedianer og 4 måneder uten Noob har vi endelig kåret nye!

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer juni 2009: Howie er endelig en Ikkepedianer verdig denne prisen! Howie har vært en nyttig bruker her på Ikkepedia i begynnelsen av juni måned. Han tok initiativet til prosjektet Norske byer og lagde den stilige malen som i alle forhåpentlegvis er fornøyde med. Det er bra med nytt blod og en frisk pust her på Ikkepedia, og den gleden har sannelig Howie gitt oss alle mann!

Noobaward.jpg

Månedens n00b juni 2009: Erik Henning Edvardsen var en nybegynner som hadde bidratt flott, og særlig til diverse musikkartikler. Dette kom vi andre Ikkepedianere fram til etter nesten et halvt år uten skikkelig n00b. Han har en flott humor og bred kunnskap om 60- og 70-tallsmusikk, og artikler som John Lennon og The Rutles har fått føle hans krasse og humoristiske fjærpenn. Endelig en som ikke bare kommer inn og surrer!

Mars 2009[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer mars 2009: Nenja driver og pusler med sitt, men det er morsomt og solid håndverk alt sammen. Innholdet spenner fra Den spanske inkvisisjonen, er innom geografi med new Zealand og Japan, samt dyreverden med flaggermus og ninjasau. Hun har også drevet undersøkende journalistikk og rapportert om Ninjasauer oppdaget på Dovrefjell! og at Sirkus Angora slipper sauene fri!.

Ein flott Ikkepedianar med ein original humor! Toppen av karrieren - så langt - er intervjuet med Joker.

Feburar 2009[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer februar 2009: Rody45 er blitt ein kjent og kjær brukar her på Ikkepedia, på lik linje med Obama og Jesus i USA. Rody45 har opprettholdt den strenge standarden som Ikkepedia krever, og den ærede Jaf har uttalt at: "Rod'en ville Ikkepedia sett ut som en ****." Rody45 er forøvrig den einaste brukaren som har mottatt denne prisen to gongar; og det er vel fortent!

Noobaward.jpg

Månedens n00b februar 2009: Floyd-ATC er ein av dei få noobane som kjem til Ikkepedia og faktisk skriv bra artiklar! I tillegg blei han verande ein stund, sjølv om det no kan sjå ut som om han har tatt seg ein liten ferie. Bl. a. har hans artiklar samling og gravemaskin gjort veldig bra inntrykk. Ein klapp for Floyd!

Januar 2009[rediger]

BePrepared.jpg

Brukaren 9E2 har i januar månad utvida mange bra artiklar, og satt inn fleire politiske vitsar. Og hei; me treng jo ein månadens Ikkepedianar for januar! 9E2 har også eit godt humør og fantastisk språkføring, i tillegg til at namnet hans/hennar ser ut som eit reiknestykke.

November 2008[rediger]

Ikkepedia hadde store tekniske probler i november, ny server ble satt inn, ny president ble valgt i USA og orkan herjet et sted der borte. Dette gjør at vi hopper over denne måneden!

Oktober 2008[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer oktober 2008: Trubadurix! Vår Elskede Store Mester av VII º, Trubben, er Månedens IkkepediAner! (Orden av VESMMI). Han er slått til ridder av denne gjeve ordenen av selveste Dr. Ausgartzeitner Ozmard Tilltzac. Og det sier ikke lite! Til tross for at han har vært her lenger enn alle oss til sammen, har han fortsatt ikkje gått lei enno. Han har sletta piss dårlige (unnskyld uttrykket) drittartiklar, som ikkje har noko her å gjere, og han holder på med... Det der... Ja, det greiene sitt som ingen forstår kva er. Alle hyller Den Store Trubben!! Vi hadde ikke greid oss uten han her, denne utrolige uvurderlige, uutslettelige, uuansvarlige, ukuelige, uortodokse, ufeilbarlige, uanfektelige, uaffekterte, uubalanserte, uavhengige, ubehøvlet, ubegripelige, ubarberte, skjeggete og pannekakespisende TRUBADURIX !


Noobaward.jpg

Månedens n00b oktober 2008: Pfdg678! Så vidt Ikkepedianernes blåsyreavsvidde auge har sett, så har ho vore ein av dei "ledande" på Siste endringer-lista denne månaden. Om dette er fordi ho gløymer forhandsvisningsknappen, drit vi i. Ho har merka dårlege artiklar med både Slett og Omskriv og kva som verre er, og det fortener ho ein klapp på skuldaren for. (Og nei, det er ikkje berre fordi ho er frå Vestlandet.) Ho skriv bra og morsomt. Dette blir en god bruker for Ikkepepedia, hun har skjønt hva kategorisering betyr --og hun gjør noe med det.

September 2008[rediger]

BePrepared.jpg

Månedens Ikkepedianer september 2008: Paddekaka! Paddekaka har i heile august, og alle dagane i september lest seg gjennom og merka elendige artiklar som på eit eller anna vis har sneke seg forbi Ikkepedias strenge sensur. Han har også laga ei rekke malar og er eit friskt pust for Ikkepedia. (Ikkje vondt meint mot dei andre). Han er ein av dei få nynorskingananane som fartar innpå her. Ikke minst har han skreve seg inn i historia ved å ha funne ut kva og kvisleis ting har skjedd på kvar dag i dei to fyrste kvartalana i året! (Og NEI, det er ikkje berre fordi han er frå Vestlandet.) Avstemminga var einstemmig, både blant bokmål-, nynorsk- og samnorsk-folka på Ikkepedia.


Ingen n00b i september 2008

August 2008[rediger]

BePrepared.jpg

Odgor har det siste halve året eller vel så det hjulpet Ikkepedia ved å slette artiklar som er så tåpelige at til og med Ikkepedia blir flau over dei, og ved å blokkera folka som har lagd desse. I tillegg har han vore ein hyggeleg fyr som har ynskjt (?) nybyrjarar godt og varmt velkommen. Denne flotte Rogdo-væringen (?) er derfor MÅNADENS IKKEPEDIANER. (Og NEI, det er ikkje berre fordi han er frå Vestlandet.)


Ingen n00b i august 2008

Juli 2008[rediger]

Ingen! Verken Ikkepedianer eller n00b

Juni 2008[rediger]

BePrepared.jpg

Vi har nå fulgt den godeste Rody45 over en lang periode (et helt halvår faktisk) og få har gjort så mye lurt som han i den siste tiden. Merking av artikler med slett eller må forbedres, dirigering av trafikken, nei artikler og annet. En super jobb!! Sannsynligvis er det bruken av Brylcreme som gjør utslaget. Brylcreme må ha uante effektar på Hippotenusen i lillehjernen mellom kortidshukommelsen og hjernebarken.

Vår gode venn Rody45 spesielle fagområde er Ikkenytt-artikler, han har forfattet ALLE DISSE ARTIKLENE HER: <dpl>

category=Ikkenytt
ordermethod=firstedit
order=descending
shownamespace=false
namespace=Ikkenytt
createdby=Rody45
mode=inline
inlinetext=   •  

</dpl>Noobaward.jpg

Paddekaka kom til Ikkepedia gående over fjellet fra Vestlandet, og har derfor enorme geografikunnskaper som han deler med oss andre, han har nettopp fullført prosjektet "Land i Europa". Dette kommer hele Norge til gode. Han er i tillegg antagelig musikalsk og har vært på rockekonsert i mange av landene og skriver referater derfra. Paddekaka er som sagt vestlending og skriver gjerne på nynorsk, men artiklene hans er morsomme og gode allikevel. En ung og ufordervet kar vi kan satse på for framtida her på Ikkepedia!

Mai 2008[rediger]

Ingen Månedens Ikkepedianer-pris for mai 2008


Noobaward.jpg

Laksemunken! Aster Laks ble født ved midnatt på sin mors strekkbenk. Foreldrene var torturister av yrke, passifister av natur. Derfor var det dem imot å se sitt nyfødte barn gråte og hyle slik han gjorde, så ved flere anledninger forsøkte de å roe ham ved å drukne ham i kjøkkenvasken.

Dessverre førte det bare til nye våkenetter med intens kolikk, så en proffesjonell sadist ble innleid til hver anledning.

Etter fullført barneskole dro vår sprelske laksemunk ut i verden for å finne lyset. Etter tre år i religiøs søken fant han laksetemplet Hishabollah, hvor han skulle tilbringe resten av livet. Etter syv år i munkelære (syv år!) måtte han på en ny reise for å finne seg selv, slik det står i lakseloven. På et loft i hus på øya Sardinia fant han seg selv ved å stirre rett inn i et gammelt toalettspeil.

I nyere tider fant unge Laks sitt kall som ikkepedianer, et høyreligiøs bevegelse som gjennom årtusener har stridet mot de onde wikipedianerne. Den første juni 2008 ble han til og med kåret til månedens rekrutt, noe som stimulerte hans halvtilspissede energi.

Til anledningen holdt vår vinneren en aldri så liten takketale, men få brukere møtte oppApril 2008[rediger]

BePrepared.jpg

Obowatt er en ikkepedianer som bruker mye tid til å kjempe mot rævhatteri samtidig som hun vennlig hilser nye ikkepedianere velkommen. Ikkepedia hadde ikke vært det samme uten. Nå blir det jo litt rått parti å ha musikk i navnet, men vi ser det jobbes flott med partiturene. Hun er dessuten den første som er innehaver av både Månedens n00b OG Månedens Ikkepedianer-priser. Kunne neppe vært andre som kunne klare det, hun er tidlig oppe om morran.


Noobaward.jpg

Cc189 kom fra ingen steder, stille og rolig, og begynte straks å rydde og kategorisere artikler. Rydding er noe som alltid trengs her på Ikkepedia! Prisvinneren er nok et eksepsjonelt godt menneske, sannsynligvis liker han pannekaker! Vi vil ha han lenge her!


Mars 2008[rediger]

BePrepared.jpg

Vår første Måendens Ikkepediaprisvinner i 2008 heter Kudo, og bruker mesteparten av fritiden sin til å brøle på offentlige toaletter og snakke ufrivillig nynorsk.

Som med alle våre prisvinnere spurte vi ham et tilfeldig spørsmål før prisutdelingen i håp om å få et morsomt svar. Spørsmålet vårt var "Kan vegetarianere spise hundekjeks?". Kudo svarte "nei".


Noobaward.jpg

Bevæpnet med brylkrem kom en n00b ved navn Rody45 og skrudde seg ned i Ikkenytts sjefsredaktørstol. Rody45 begynte straks å dikte opp nyheter dokumentere viktige hendelser i det norske samfunnet, samt å hjelpe n00ber nye ikkepedianere med å komme igang med å redigere Ikkepedia.


Februar 2008[rediger]

Ingen Månedens Ikkepedianer-pris for februar 2008


Noobaward.jpg

Vi oppdaget en ny bruker her ved navnet Spatz, det hun har skrevet hittil (og det er ikke lite!) er meget bra! Flotte artikler med god Ikkepedia-humor og med avsnitt. Dette liker vi. Prisvinneren kan til og med forskjell på bruken av Å og OG, DA og NÅR og sikkert DE og DEM også! Behøver vi å si mer?


Januar 2008[rediger]

Ingen Månedens Ikkepedianer-pris for januar 2008


Noobaward.jpg
Hufsa.jpg

Odgor kom hit ved juletider og han skriver sine artikler på en morsom og hittil ukjent versjon av spynorsk, og har blant alle de andre bragt oss funky artikler som han hevder han har skreve heilt sjølv. Her nevner vi i fleng: Hvordan:Bli torturist, Rettskriving, Det fonetiske alfabetet, Rogdo som er hjemstedet, Hattifnatt som er naboene, Pjong som vi fortsatt ikke helt vet hva er, Kjøttmeis, Rettskriving, Bok, Maursyre, Nabo, Livet, .NET , Krigsfotball, Kamera, Print Screen, Hvordan:Løse Rubiks Kube, Usynlig og Solen. Behøver vi å si mer?

Årets Ikkepedianer 2007[rediger]

Årets Ikkepedianer 2007 Sosekopp.jpg
Årets Ikkepedianer 2007 Trubadurix.jpg

Sånn helt på slutten av 2007 vil jeg gjøre følgende nominasjoner til tittelen Årets Ikkepedianer 2007 (prisen finnes ikke, men den burde absolutt gjøre det):

Vi kjenner begge to, alle sammen. Nærmere presentasjon er ikke nødvendig. Godt nyttår! sjampisen og pannekakene venter ... --Jaf 31. des 2007 kl. 14:47 (UTC)

Jeg mener at Trubadurix definitivt er årets øverste oversjefsmesterikkepedianer som i sin enestående klasse er den mest suverene, fenomenale, pålitelige, aktverdige, spesielle, utrolige professjonelle og utroverdige sjefstrubadur som bør sidestille seg med det aller aller ypperste sjikt innen overklassen av den mest fornemste ordenen av skrivekunstens akrobater. Og da tar jeg ikke i. --Mizar 31. des 2007 kl. 16:48 (UTC)
Trubisen er ikke bare en fantastisk kjernekar, han er også en helt OK fyr. Sosekopp er ikke så sosete som man skulle tro. Støtter forslagene. -EIS- 31. des 2007 kl. 21:43 (UTC)

Har endelig mottatt trofeene med prisvinnernes navn inngravert, de ble høytidelig overlevert i festlige omgivelser under Idrettsgallaen på Hamar lørdag kveld (det er mulig at det var under nachspielet senere på kvelden) --Jaf 6. jan 2008 kl. 00:17 (UTC)

Fikk med meg dette Jaf, så tilfeldigvis en reportasje på CNN i kveld, der det var et innslag som tok for seg Ikkepedia, med det fantastiske apparat rundt dette, samt en presentasjon av den ærverdige prisen som nå tilslutt er offentliggjort. Innslaget varte i ca. 15 minutter. Og dette er helt... Ikkesant? --Mizar 6. jan 2008 kl. 00:33 (UTC)
Du hendelse, jeg fikk meg en flott pokal med navnet mitt på og greier på brukersiden min! Tusen takk alle sammen, for fine ord og pokal med ninjastjerne på og potet i. Jeg er veldig glad for at Ikkepedia har fått så mange produktive og utrolig vittige brukere, og 2007 gikk over all forventning. *snufs* unnskyld..
Jeg vil takke Sosekopp, Mizar, Jaf, Obowatt, EIS, Ingaleis, Bart Homer og alle andre brukere som har vært med på å skrive artikler for Ikkepedia og holde orden på sakene. Gratulerer til Sosekopp, som har vært administrator siden 18. mai 2007 for sin velfortjente årets Ikkepedianer-pris.
Hvis jeg har glemt noe nå, er det på grunn av at jeg fikk et ekstra kromosom til jul, som jeg har tenkt å bytte i en Ipod nano. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 6. jan 2008 kl. 01:02 (UTC)


Desember 2007[rediger]

BePrepared.jpg

Ingaleis har vært her lenge, lengre enn lengst faktisk, helt siden tidenes Ikkepedia-morgen og hun (!) er nok den «eldste» aktive Ikkepedianer vi har blandt oss. Hun har alltid skrevet og ryddet så svetten har silt. Resultatene av dette er blitt kjempebra artikler. Hun fortjener prisen for lang og tro tjeneste. Slike jenter, det vil Ikkepedia ha!


Ingen Månedens n00b-pris for desember 2007

November 2007[rediger]

Ingen Månedens Ikkepedianer-pris for november 2007


Ingen Månedens n00b-pris for november 2007

Oktober 2007[rediger]

BePrepared.jpg

Ikkepedianer Sonar har vært her lengre enn de fleste av oss, og har skrevet grundige artikler og forbedret artikler om de forunderligste emner. Spennvidden er stor, f.eks. India, Usbekistan (vet DU forresten hvor dette landet er hen??), flodhest, Den Franske Revolusjon og Vaffel bare for å nevne noen få. Oktobers Ikkepedianer er sannsynligvis en mystisk ninja, som sniker seg nesten umerkelig rundt på Ikkepedia og skriver og forbedrer artikler i det stille. Slike gutter, det vil gamle Ikkepedia ha!


Noobaward.jpg

Ikkepedia har fastsatt statutter for utdeling av priser. Disse reglene kan uten videre fravikes hvis vi føler for det. For en god stund siden kom Tazfriend til Ikkepedia og startet umiddelbart å skrive særdeles godt om seriøse temaer som Henrik Ibsen og Moldemodifikasjon. Det er fortsatt litt tvil om hva det siste egentlig er, men Tazfriends bidrag er ikke dårligere av den grunn. Vi håper at han ikke er ødelagt av f.eks. Wikipedia, men kommer tilbake til oss!

September 2007[rediger]

BePrepared.jpg

Det er ikke alle som har gleden av å mestre spynorsk fullt ut. Mizar er Ikkepedias konsulent på området, og han behersker språket særdeles godt etter årelange studier. Han har dessuten enorme tekniske kunnskaper om bl.a. «fjordknallar», «larmtraller» og «påhektarlurvelevensmaskineri» (det siste er det samme som påhengsmotor), og er usedvanlig grundig i sine artikler. Vi andre som har problemer med å åpne panseret på bilen, er stumme av beundring over alt denne karen kan.


Noobaward.jpg

For litt over en måned siden kom det en kar, -EIS-, rolig ruslende inn her, kikket seg litt rundt, falt på ryggkulen på gulvet og lo seg skakk. Da han omsider fikk karret seg opp igjen, og funnet igjen og tørket tastaturet som hadde fått dusjet seg i innholdet fra kaffekoppen satte han seg rolig ned og begynte å skrive om seriøse emner på ekte Ikkepedia-vis. På denne måten har han reddet mange dumpingkandidater fra en skjebne på Ikkepedias søppeldynge. Det foreløpig siste høydepunktet var analysen av Valget 2007. Vi venter oss mye godt i framtida.


August 2007[rediger]

BePrepared.jpg

Det skal et eksepsjonelt menneske til for å bli Månedens Ikkepedianer, fredsprisvinner og norgesmester i Leiv Vidar's hotdogspising-konkurranse. Jaf er bare én av disse, men med sine smarte og sjokkerende artikler og 1337 programmeringsferdigheter, høster han mye respekt fra sine hotdogspisende konkurrenter.


Noobaward.jpg

Det var en gang en n00b ved navn Obowatt. Som alle de andre Ikkepedianerne, var } Obowatt flink å skrive, og var en flink noob. Obowatt ryddet opp etter folk. Fæle folk var de. Sliten etter kampen, tok Obowatt med seg kubjellen og oboen sin og forsvant opp i fjellene. Vi håper denne prisen er nok til å lokke henne tilbake.